Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelem nélkül élni? Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy érdemes?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 17:43
1/12 anonim válasza:
Simán. Nézd, én úgy vagyok szerelmes egy lányba, hogy ő rám se hederít, sőt, más fiút szeret. Pokolian fáj, bárcsak ne tudnék szeretni soha többé.
2/12 A kérdező kommentje:
De egy kapcsolatban megéri úgy benne lenni?
2010. okt. 3. 17:45
3/12 A kérdező kommentje:
mármint szerelem nélkül, pl, ahol csak az egyik fél szerelmes, a másik meg nem.
2010. okt. 3. 17:46
4/12 anonim válasza:
Első vagyok. Nem. A lány akiről beszéltem az előző barátnőm. Ő szakított velem mert már nem szeretett. Persze mi már 1 éve jártunk. Ha a kapcsolat elején vagytok akkor még nem baj ha nincs szerelem, az idővel jön. De ha már több hónapja nincs szerelem akkor nem érdemes erőltetni. Persze ez az én személyes véleményem.
5/12 A kérdező kommentje:
2 és fél éve....
2010. okt. 3. 17:51
6/12 anonim válasza:
Hosszú távon? Nem érdemes. Biztos lehet, de nem érdemes.
7/12 anonim válasza:
Ezalatt azt értem, hogy család mindenképp fontos, nem arra gondolok, hogy 15 évesen nincs pasid akkor kezdj el sírni. Érzed szerintem a különbséget. :)
8/12 anonim válasza:
Ja bocs, nem olvastam végig. De akkor hogy lett a kapcsolat ha csak egyikőtök szerelmes?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem tinédzser vagyok, én sem, és a pasas sem.
2010. okt. 3. 18:10
10/12 A kérdező kommentje:
Lelki társak lettünk jártunk, kiegészíttük egymást. Nekem is egy év kellett hozzá, hogy beleszeressek. A pasinak nem sikerült....
2010. okt. 3. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!