Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem (barátnőm) 17 éves és több, mint egy éve küzd a pánikbetegséggel. Szüksége lenne valaki olyannal beszélni, aki kigyógyult ebből, mert mindent megtesz, de nem változik semmi. Valaki segítene?
mindenképp segíteni akarok neki,mert nem akarom elveszíteni őt,és nagyon fontos nekem.szerintetek jó ötlet?
Hogy pontosan mit érez?eltévedést,nem tudja hogy hol van,mi van vele,vagy mit miért csinál..egyszerűen mintha nem lenne kapcsolatban a térrel..Kérlek aki már volt ebben, evezett ebben a hajóban írjon választ, hogy hogyan hagyhatná maga után ezt az egészet?!?!
a pánikbetegség nem olyan,hogy nemtud kimenni a lakásból s bla bla,stb.?
mert neki ezvan,és mondta olyan is,aki ehhez ért,s ezel foglalkkozik
hát a pánik betegség lehet az is, hogy pl hirtelen sok ember jön be a szobába, és rosszul lesz, vagy történik akármi, sok mindentől lehet, nem kell feltétlen ennek lennie.
Ez hogy nem tud kimenni a házhoz annyira nem értek hozzá biztos ez is a pánikbetegségekbe tartozik, de ez valami szociális félelem lesz, fél az emberektől, a tömegtől, hát végül is fél kimenni az emberek közé, a világba.
NA egyébként szerintem az az önerejéből talpra állni pont ami az életben nem fog sikerülni, a legjobb amit nekem mondtak erre, tapasztaltam, egy jó társaság ahol ő jól érzi magát, persze ez se feltétlen garantál semmit, érdekes dolog,, de hát én se tudok igazából semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!