Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen találok olyan embert, akinek az esete lennék. Hogyan tudnék hozzám hasonló embert találni? 19/L
Először is, nem kérnék olyan üzeneteket, hogy hol laksz meg hasonlóak és kapcsolatot sem itt keresek.
Szóval egy eléggé kicsi városban lakom, igazándiból csak nyáron van nagy forgalom, de az év többi napjain nemigen látok embereket, szóval elég nehezen tudnék úgy elmenni valahova, hogy ismerkedjek, másrészt akikkel eddig találkoztam, nem annyira voltam az esetük.
Tehát alapjáraton barátkozós vagyok és nyitott, szívesen beszélek akárkivel legyen akár ufó, zombi, kutya, macska tök mindegy :D Nem nagyon szoktam járni bulizni, viszont szoktam cigizni (tudom, de nem egyfolytában, hanem csak 1 héten kb 2x). Sokat szoktam beszélni, ami tudom, hogy idegesítő lehet, de néha szeretek csak csendben lenni és hallgatni más embereket.
A kinézetem pedig.. Hogy mondjam? Elég extra a többiek számára. Alapjáraton nem hordok szoknyát vagy ékszereket. Valamint a hajam kék színű és rövidebb fajta valamint van tetoválásom is az egyik kezemen.
Alapból kedves vagyok másokkal, csak azokkal vagyok bunkó, akik ugyanúgy bunkóak velem. Nem szeretem a nagyképű, "minden jobban tudok nálad" embereket és azokat, akik ha nincs igazuk, akkor is agresszívan próbálnak rábeszélni, hogy akkor is így van.
Szóval nem tudom. Nehéz találnom kapcsolatot. Esetleg valaki tudna segíteni, hogy valamiben változnom kéne vagy valami ilyesmi?
Előre is köszi :)
Miután sértgettetek és bunkók voltatok? Csodálod?
Másrészről nem érzékeltem semmi humorosat abban amit írtál vagy neked van valami nagyon fura humorod, de én speciel nem találtam benne semmi vicceset.
Ez tulajdonképp 0info. Kb mintha azt mondtad volna, hogy egy aranyos, kedves, cserfes lány vagy. Kb a nők 90%-a hajlandó ugyanezt a szöveget leírni, ha gondja van.
Akkor kérdezek: mikor mondják neked a pasik, hogy köszi, hello?
Milyen témák merülnek fel?
Kölcsönös az érdeklődés, beszélgetés közben?
Nem kell általánosítani, én nem minden nő vagyok és ezt sok ember állította rólam aki ismer is.
Egyébként meg random jönnek a témák és általanosságban kölcsönös, legalábbis én annak érzem. Persze az is előfordul, hogy kifogyunk a témákból aztán nem erőltetjük a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!