Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nehezen találok olyan embert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen találok olyan embert, akinek az esete lennék. Hogyan tudnék hozzám hasonló embert találni? 19/L

Figyelt kérdés

Először is, nem kérnék olyan üzeneteket, hogy hol laksz meg hasonlóak és kapcsolatot sem itt keresek.

Szóval egy eléggé kicsi városban lakom, igazándiból csak nyáron van nagy forgalom, de az év többi napjain nemigen látok embereket, szóval elég nehezen tudnék úgy elmenni valahova, hogy ismerkedjek, másrészt akikkel eddig találkoztam, nem annyira voltam az esetük.

Tehát alapjáraton barátkozós vagyok és nyitott, szívesen beszélek akárkivel legyen akár ufó, zombi, kutya, macska tök mindegy :D Nem nagyon szoktam járni bulizni, viszont szoktam cigizni (tudom, de nem egyfolytában, hanem csak 1 héten kb 2x). Sokat szoktam beszélni, ami tudom, hogy idegesítő lehet, de néha szeretek csak csendben lenni és hallgatni más embereket.

A kinézetem pedig.. Hogy mondjam? Elég extra a többiek számára. Alapjáraton nem hordok szoknyát vagy ékszereket. Valamint a hajam kék színű és rövidebb fajta valamint van tetoválásom is az egyik kezemen.

Alapból kedves vagyok másokkal, csak azokkal vagyok bunkó, akik ugyanúgy bunkóak velem. Nem szeretem a nagyképű, "minden jobban tudok nálad" embereket és azokat, akik ha nincs igazuk, akkor is agresszívan próbálnak rábeszélni, hogy akkor is így van.

Szóval nem tudom. Nehéz találnom kapcsolatot. Esetleg valaki tudna segíteni, hogy valamiben változnom kéne vagy valami ilyesmi?

Előre is köszi :)

2016. aug. 24. 11:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Miután sértgettetek és bunkók voltatok? Csodálod?

Másrészről nem érzékeltem semmi humorosat abban amit írtál vagy neked van valami nagyon fura humorod, de én speciel nem találtam benne semmi vicceset.

2016. aug. 24. 15:27
 22/27 Noren1989 ***** válasza:
Szarkazmus, helyzetkomikum és irónia. Másfelől, végre a problémádról is mondanál valamit, vagy csak a meg nem osztott elképzeléseidet fogod védeni?
2016. aug. 24. 15:32
 23/27 A kérdező kommentje:
Oké, még egyszer. A problémám ott van a kérdésben. Leírtam hogy milyen tulajdonságaim vannak és érdekel, hogy van-e valami ami zavaró lehet mások számára. Érted már?
2016. aug. 24. 15:35
 24/27 Noren1989 ***** válasza:

Ez tulajdonképp 0info. Kb mintha azt mondtad volna, hogy egy aranyos, kedves, cserfes lány vagy. Kb a nők 90%-a hajlandó ugyanezt a szöveget leírni, ha gondja van.

Akkor kérdezek: mikor mondják neked a pasik, hogy köszi, hello?

Milyen témák merülnek fel?

Kölcsönös az érdeklődés, beszélgetés közben?

2016. aug. 24. 15:43
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem kell általánosítani, én nem minden nő vagyok és ezt sok ember állította rólam aki ismer is.

Egyébként meg random jönnek a témák és általanosságban kölcsönös, legalábbis én annak érzem. Persze az is előfordul, hogy kifogyunk a témákból aztán nem erőltetjük a beszélgetést.

2016. aug. 24. 15:54
 26/27 Noren1989 ***** válasza:
Csillogó tekintetek is maradnak utánad? Keresnek online? Számcsere, ilyesmi meg szokott lenni? Továbbra is érdekelne, hogy csak úgy elhal az érdeklődésük?
2016. aug. 24. 15:57
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval nem állítottam, hogy én nem sértegetéssel indultam, mi ebben a szomorú? :D Szigorú és konzekvens vagyok. Vagy úgy is mondhatjuk, próbára tettelek, hogy hogyan reagálsz egy kötözködő mitugrásszal, mint én, és nem valami jól. De ez nem baj, ha okos vagy, fejlődsz, és akkor te jobb leszel, velem meg, mint az emberek egyik arctalan képviselőjével ne foglalkozz. A te érdeked, hogy tanulj az ilyen esetekből.
2016. aug. 24. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!