Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nehezen találok olyan embert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen találok olyan embert, akinek az esete lennék. Hogyan tudnék hozzám hasonló embert találni? 19/L

Figyelt kérdés

Először is, nem kérnék olyan üzeneteket, hogy hol laksz meg hasonlóak és kapcsolatot sem itt keresek.

Szóval egy eléggé kicsi városban lakom, igazándiból csak nyáron van nagy forgalom, de az év többi napjain nemigen látok embereket, szóval elég nehezen tudnék úgy elmenni valahova, hogy ismerkedjek, másrészt akikkel eddig találkoztam, nem annyira voltam az esetük.

Tehát alapjáraton barátkozós vagyok és nyitott, szívesen beszélek akárkivel legyen akár ufó, zombi, kutya, macska tök mindegy :D Nem nagyon szoktam járni bulizni, viszont szoktam cigizni (tudom, de nem egyfolytában, hanem csak 1 héten kb 2x). Sokat szoktam beszélni, ami tudom, hogy idegesítő lehet, de néha szeretek csak csendben lenni és hallgatni más embereket.

A kinézetem pedig.. Hogy mondjam? Elég extra a többiek számára. Alapjáraton nem hordok szoknyát vagy ékszereket. Valamint a hajam kék színű és rövidebb fajta valamint van tetoválásom is az egyik kezemen.

Alapból kedves vagyok másokkal, csak azokkal vagyok bunkó, akik ugyanúgy bunkóak velem. Nem szeretem a nagyképű, "minden jobban tudok nálad" embereket és azokat, akik ha nincs igazuk, akkor is agresszívan próbálnak rábeszélni, hogy akkor is így van.

Szóval nem tudom. Nehéz találnom kapcsolatot. Esetleg valaki tudna segíteni, hogy valamiben változnom kéne vagy valami ilyesmi?

Előre is köszi :)

2016. aug. 24. 11:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ezt most nem tudom értelmezni
2016. aug. 24. 14:43
 12/27 Noren1989 ***** válasza:
Általában gyökeresen megváltozik a sztori, kb 3-4 kérdezői hozzászólás után. Erre lettem volna kíváncsi, hogy a kissé negatív hozzászólás véleményezése mellett mondanál-e valamit. Akár ellent is ;)
2016. aug. 24. 14:51
 13/27 A kérdező kommentje:

Látom néhány embernek szövegértelmezési problémája van. Tisztán (bár ezek szerint mégsem) kérdeztem, hogy van-e valami, amin változtatnom kellene, erre néhányan azt hitték, hogy szerintem a kinézetemmel van a gondom, holott nem ez volt a kérdésem.

Egyéb mád kérdés?

2016. aug. 24. 14:55
 14/27 Noren1989 ***** válasza:
Akkor legyél vörös.
2016. aug. 24. 15:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megpróbálom annyira egyszerűen mondani, hogy még te is értsd:

- Nem ismerünk. Néhány semmitmondó sorból nem fogunk megismerni. Anélkül pedig nem lehet megmondani, hogy kéne-e változnod, mert egy komplex problémát nem lehet egyetlen nézőpont felszínes információmorzsáiból elemezni.

- Aki netán jobban meg akarna ismerni, azt már előre elhajtod, hogy te itt aztán nem ismerkedsz. Tehát előre lezárod a segítséghez vezető utakat.

- És természetesen nekiálltál minket sértegetni, hogy "néhány embernek szövegértelmezési problémája van", tehát mást hibáztatsz a saját hülyeségedért.

2016. aug. 24. 15:07
 16/27 Noren1989 ***** válasza:
#15öshöz még egy deal with it-es napszemcsót hozzátennék.
2016. aug. 24. 15:09
 17/27 A kérdező kommentje:

Mert ugye ti engen nem sértegettetek? És ugye te sem sértegetni akartál az első mobdatoddal?

Egyébként ha valakit megsértettem akkor bocs, nem állt szándékomban, csupán kiábrándító, hogy miután egyértelműen leírtam, hogy nem a kinézetemmel van go don, alkor odanyögik nekem, hogy "akkor legyél vörös". Már bocs, de mi ez ha nem a szöveg féltreértelmezése?

Egyébként azért nem akarom hogy itt írjanak nekem, mert neten akárki mondhat akárnit és ki tudja, hogy kivel beszélek.

2016. aug. 24. 15:15
 18/27 anonim ***** válasza:

- A szövegértelmezéses beszólás előbb volt, mint Noren "akkor legyél vörös"-mondata, tehát arra nem mondhattad, most pedig úgy teszel, mintha arra mondtad volna.

- Ha a neten akárki mondhat akármit, akkor miért a neten kérdezel magadról?

(én azért kezdem élvezni :DD)

2016. aug. 24. 15:18
 19/27 A kérdező kommentje:

Nos, aklor olvasd el az első két hozzászólást és talán előtted is megvilágosul a félreértelmezés.

Most komolyan miért zavar, ha ettől függetlenül érdekel mások véleménye? Azért neten ismerkedni és neten megkérdezni mások véleményét teljesen más.

Az pedig elég szomorú hogy te mondod hogy sértegetek másokat míg te ugyanazt csinálod. Szálmas :) Na szia

2016. aug. 24. 15:22
 20/27 Noren1989 ***** válasza:

Jaaaj kislány...na üsse kő, gyere le a homokozóba és megbeszéljük.

No, ami eddig kiderült: mérhetetlenül sértődékeny vagy, humorérzéked nuku.

2016. aug. 24. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!