Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Második babámat vesztettem el...

Nikike27 kérdése:

Második babámat vesztettem el amit nagyon nehezen tudok feldolgozni! Mindkettő elhalt és hordoztam őket a szívem alatt úgy, hogy már nem éltek. Nem merek még egyszer belevágni. Van még akivel hasonló történt?

Figyelt kérdés
Azt mondták tavaly progi hiány ami miatt krémet használtam, Inofolicot ittam, E vitamint szedtem ,folsavat plusz még meforált mivel PCOS vagyok.Kész vagyok ki borult a bili.

2015. júl. 20. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( Tudom milyen nehéz lehet. Ne add fel, biztos a harmadik sikerülni fog. Én duphastont szedtem progeszteron pótlásra, a krém nem tudom milyen. Amint újra teherbe esel, az orvos rögtön az előzmények miatt veszélyeztetett terhessé fog nyilvánítani és biztos megkapod a kellő gyógyszereket. Szorítok Neked!
2015. júl. 20. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Milyen idős terhességek haltak el?
2015. júl. 20. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne add fel én is kétszer vetéltem el mielött a fiaim megszülettek!! Pihenj sokat kapcsolódj ki a pároddal és hidd el sikerülni fog.
2015. júl. 20. 22:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Az első 9 hetes volt,őt két hétig hordoztam ez tavaly októberben történ.A mostani pedig 7 hetes,ő pedih kb.egy hete már nem élt.Használtam én is csodaszereket mint a Women's cream vagy az Inofolic de mégis.Ez borzasztó
2015. júl. 21. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

Megértelek, tavaly két vetélésem volt, egy 10 és egy 16 hetes, utóbbi még élt, mikor elfolyt a magzatvíz. És ráadásul elmúltam 40. Az egyik nőgyógyász azzal próbált vigasztalni, hogy legalább megvan a méhem, a petevezetékeim, stb. Na, de én is félek. Azt hiszem, én családállításra megyek majd, hogy elengedhessem a babát és a félelmet. Idén márciusban kivették az epehólyagomat, én akkor borultam ki, mert egy év alatt harmadszor voltam kórházban, én, aki egyszer voltam eddig, 10 éves koromban.

Hát, nem vagy egyedül. Szurkolok, hogy találj egy módszert, ami lelkileg megnyugtat.

2015. júl. 21. 13:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!Nagyon aranyosak vagytok és én is kívánok mindenkinek egészséges babát.Nem tudom pontosan milyen vizsgálatokra is lenne szükségem?Örülnék ha tudnátok segíteni,hova és kihez forduljak.
2015. júl. 21. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Van jó nőgyógyászod? méhedet nézték, hogy rendben van-e?
2015. júl. 21. 22:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Van jó nőgyógyászom is meg egy profi ultrahangosom is, de szerintem, ha valami gond lenne az UH már kimutatta volna(gondolok itt a kétszarvú méhre).Én olyan vizsgálatra gondoltam mint az immunológiai összeférhetetlenség pl.
2015. júl. 22. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
A méhedet tükrözték már? Doki mit mond? Miért történhet ez meg kétszer? Szorítok neked!
2015. júl. 22. 22:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát tükrözni nem, de sztem csak látszana az UH-n ha gond lenne.Nagyon gyanakodok még mindíg a progeszteron hiányra.De ki tudja lehet nem is velem van a gond.Már nem tudom mire gondoljak, de sajnos még most sem jobb.
2015. júl. 23. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!