Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem? Avagy mit tegyek. Mindig ez van!
Sziasztok.
Lány vagyok, már kiskorom óta mindig fiukkal jöttem ki jobban. Elég fiús vagyok egy viszonylag lányos köntösben(nem, nem vagyok szép csak lányos).
Nagyon szeretek új emberekkel ismerkedni , beszélgetni, barátkozni. Az a tipikus kedves lány. És nem tudom, gondolom ebből kifolyólag keletkeznek a problémák. Már az elején leszögezem, hogy csak barátok legyünk. De azt érzem a fiú mindig tovább gondolja a dolgot. Megbántani nem tudom és nem is akarom, mert nem az ő hibájából nem mûködne. (Nekem van egy olyan testi problémám ami miatt nem engedek senkit sem közel.) Inkább hagyjam ezeket a barátkozásokat, mert azt érzem hogy így egyre több embert fogok megbántani.
Már végső elkeseredésemben írok ide, mert fáj hogy olyan mintha játszanék az emberek érzéseivel, miközben tényleg csak barátokat szeretnék. :(
(esküszöm nem vagyok az a ringyó fajta)
21/l
Nagyon hasonló vagyok hozzád, én is mindig fiúkkal jöttem ki jobban, és még emlékszem egy pár évvel ezelőtti hasonló kiakadásra, hogy mi a francért szeret belém mindenki (jó, nyilván nem mindenki, de érted, mire gondolok). A helyzet az, hogy bizonyos emberek tényleg képtelenek a fiú-lány barátságra. Főleg olyan fiúk ezek, akik nagyon egyedül vannak, nagyon lelkizősek, és úgy igazából nem is a személyiségembe szerttek bele, hanem az érzésbe, hogy végre legalább valaki törődik velük (engem ez idegesített az egészben a legjobban).
Igenis létezik fiú-lány barátság, de nem bárki között. Olyan férfiakat kell keresni, akik számára nem te vagy az egyetlen "szeretet-forrás", és persze akik képesek túltenni magukat a "fiú-lány" dolgon. Ez sokszor azzal jár, hogy rád is fiúként tekintenek, de pl. engem ez nem zavar egy barátság esetén, ahol úgysem szeretnék többet.
23/L
Köszönöm mindenkinek. #4 veled maximálisan egyetértek. Nem zavar ha fiukent tekintenek rám mert elég laza vagyok és szeretem a gageket.
A héten hívott fel az egyik fiú szinte sírva hogy ő ezt nem bírja és hogy szeret hiányzok neki. És a lelkem szakad meg ettől. És nem is tudom mi ilyenkor a legjobb döntés megszakítani a kapcsolatot vagy folytatni a barátkozást. Tulajdonképpen mind a ketten szenvedünk úgyis ha nem beszélünk úgyis ha igen. (nem én nem vagyok szerelmes sőt)
Van fiú és lány között barátság! Hülyeség, hogy nincs. Nekem 3 lánybarátom van, és nem akartam egyiktől sem többet, és ők sem tőlem.
Ezek a srácok téged megszerettek idővel, de ne hibáztassad magad, hiszen te az elején megmondtad, hogy csak barátkozni szeretnél.
Fiú lány barátság nem létezik, hacsak az egyik tag nem meleg. Tapasztalat :D
Fiú lány haverság, na olyan van, de a 2 nem ugyan az :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!