Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KisBoszi85 kérdése:

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok. Egy éve nincs komoly párkapcsolatom. Van egy barátom, akivel egy baráti körben nőttem fel, mondhatni azt. Kb. 20 éve ismerem. Ő neki sincs senkije jelenleg. 8 éve kinn dolgozik Londonban, és amikor hazajött akkor sem találkoztunk mindig. Most legutóbb mikor találkoztunk volt flört és összetalálkoztunk az ágyban is, azóta többször megismétlődött. A reggeleket nem töltöttük együtt, sajnos. Ő a hónap végén vissza utazik.Mindig mikor reggel vagy hajnalban külön vállnak útjaink, hiányzik. Hiányzik minden vele kapcsolatban, ahogy hozzámér, ahogy rám néz, ahogy táncol. Sosem gondoltam volna, hogy mi összegabalyodunk, és ez most nekem patt helyzet, mert nem tudom, hogy van-e értelme ezeket vele megbeszélni. És hogy megmarad-e utána barátomnak is.
2016. ápr. 9. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Elég kockázatos a helyzet. Szerintem okosabb lett volna az elején tisztázni a dolgokat, h ki h áll/állna a másikhoz, mint többször megismételni a szitukat, amikben te magad is bizonytalan vagy... Ha nem akarod tovább sanyargatni magad, akkor megkérdezed, h ő hogyan látja a dolgokat! Érdemesebb, mert ha netán nem egyezik a véleményetek, akkor sem vesztegeted feleslegesen az idődet. Szerintem olyan barátság már úgysem lesz, szóval mind1! :)
2016. ápr. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!