Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? -Barátságból viszonzatlan szerelem mizéria
Szia kèrdező, velem ugyan ez volt egy nagyon jó lány barátommal, én a fiú oldalról tudok írni neked, nálam cifrázva is volt a dolog, mert a lány barátomnak tetszett, h foglalkozom vele,meg figyelmes vagyok vagy nem is tudom igazából miért csinálta... szóval összegyűjtöttem minden bátorságom és elmondtam neki, h mit érzek, és hát visszautasított...mert nem érzett irántam semmi komolyabbat, akkor kb. egy világ szűnt meg bennem, de tényleg, ő még utána rámírt párszor, h mizu? De mondtam neki, h jobb, ha kicsit hagyjuk egymást, ő azt hiszi megharagudtam rá, pedig elfogadtam, h mit érez és kész,ha nem hát nem,a szerelmet nem lehet erőltetni, szerintem az pedig, h de "barátok lehetünk továbbra is" nem működik, mert neked sem jó a tudat, vagy h fuh most akkor nehogy vmi olyat tegyek, ami kétértelmű(remélem érted), mert a fiú az ugyanúgy továbbra is beléd van esve, legalább is az én esetemben így volt ( :D )
Rohadt nehéz volt nem ráírni, nem lájkolni a képét(XDDDD 21.száad), egy személyt ignorálni, aki addig a mindent jelentette... de hidd el ez a legjobb hosszútávon, még ha ő továbbra is firtatná a dolgot, mert nem érez magában annyi férfiasságot vagy önérzetet, h nemet mondjon, mint sem tulajdonképp meghunyászkodjon előtted és el tengjen lengjen körülötted, neked kell rövidre zárnod a dolgot.. persze nem kell bunkónak lenned, magyarázd el neki, h miért döntesz így...
Kicsit hosszú lett, de rem. segítettem!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!