Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rolatok érdeklődik a párotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rolatok érdeklődik a párotok? Tegnap először volt nálam (két hete vagyunk együtt) látta a szobám, könyveim, nem érdeklődött semmiről (? )

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatából lépett ki, aztán összejött velem, a volt párja nem keresi őt, így most én itt vagyok, helyes pasi vagyok a véleménye szerint. Foylton csak magáról beszél mi történt vele, facebookon is csaka küldözget képeket mit csinál munkahelyen, mi történik épp én meg csak válaszolgatok mosolygós smileykkal. Ritkán megkérdezi mi van velem, h telt a napom. Sokáig szokta az uj helyzetet, hogy én más vagyok mint az exe, a szexet se erőltetjük, csak olyasféle "felnőtt petting" volt. Hangoztatja folyton hogy szeret, imád és ölelget, és fél h elveszít és fél a csalódástól. Én pedig attol félek, hogy ugrodeszka vagyok csak, h könnyebben felejtsen. Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt most, hogy tudnám kideríteni? megkérdezni nem merem nehogy sértődés legyen..
2016. aug. 18. 20:59
 1/5 RRR ***** válasza:

talán sok idő kell neki...

csak nem vagy ugródeszka...

azért a kiadós szeretkezések segítenének,hogy felejtsen és hozzád kötődjön

2016. aug. 18. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Roooooooooooooooossz jel!
2016. aug. 18. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Te magadtól nem mesélsz? Miért kéne folyton kérdezgetni?
2016. aug. 18. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő most csak panaszkodni akar, illetve újra tetszeni, helyretenni az önbizalmát. Ha valóban te érdekelnéd, állandóan rólad érdeklődne.
2016. aug. 18. 21:17
 5/5 Linó03 ***** válasza:
Nem biztos, hogy csak lelki szemeteskuka vagy. Én pl. ugyanilyen vagyok, mint amilyennek őt leírtad. Mindig mindenről mesélek, mutatok képet, írok beszámolót, állandóan jár a szám. Mindegyik barátommal ilyen voltam eddig. Időnként eszembe jut, és kötelességtudatból megkérdezem, hogy vele mi van, mert magától még egyik sem mondta, de igazából mindig vártam, hogy ők is mondjanak magukról valamit. Én sem azért írtam, mert kérdezték. És eddig mindegyik barátomat nagyon szerettem, akivel együtt voltam. És volt, amelyik után én is féltem belemenni egy kapcsolatba, az előtte megtapasztalt csalódás miatt. A leírás pontosan ráillik a néhány évvel ezelőtti énemre, úgyhogy biztosíthatlak, a leírtakból nem következik, hogy ugródeszka vagy. Ő egy ilyen nő. Mesélj te is neki :)
2016. aug. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!