Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell tennem, kinek higyjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem, kinek higyjek?

Figyelt kérdés

Anyám le akar beszélni minden áron a kiszemelt pasiról,aki anyám előtt is nyilvánosan udvarol,azt mondja.bolond vagyok,ha.hiszek neki,hülyének néz ,szerintem miért nincs senkije még ennyi idősen,én 21, ő 36.

A srác persze leírja a jövőképét,naná pont,mint ahogy én szeretném..,de tartok tőle én is,hogy túl szép,hogy igaz legyen .elmondtam neki,hogy ettől tartok,hogy átver,ahogy anyám is mondja,azt mondta rá,hogy nem tudhatja.miért van egyedül,lehet nem ő volt rossz,hanem mások kihasználták és semmit nem adtak cserébe.

2016. aug. 18. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Hát ez jó. Ha hiszel neki, tényleg nagyon hülye vagy.
2016. aug. 18. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Az anyák megérzése nagyon sokszor bejönnek! Hallgass rá.
2016. aug. 18. 17:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért lennék hülye???
2016. aug. 18. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Voltál már vele randizni? Vagy csak hallottál róla dolgokat...?
2016. aug. 18. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Sràc? Ferfi. 36 evesen mar ferfi. A te korosztalyod a sracok.
2016. aug. 18. 17:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Hívott már többször,csak hallottam ezt azt..de amikor beszélünk szöges ellentéte a hallottaknak.
2016. aug. 18. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:

"szerintem miért nincs senkije még ennyi idősen"

Ezer és egy oka lehet.

Ebbôl valóban az az egyik, hogy biztos egy link mocsok alak, aki csak átveri a nôket.

Szóval marad mindössze ezer más egyéb lehetséges ok...

Tehát ha csak ennyi szól ellene, akkor az elég gyér. Ha meg még annyira nem ismered, hogy ennél komolyabb érveket is fel tudj hozni pro vagy kontra, akkor talán elôbb érdemes lenne megismerni a pasit, aztán annak fényében lehet dönteni.

2016. aug. 18. 18:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Félek csak hónapok múlva derülne ki,ha igaza volt anyának.
2016. aug. 18. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozz vele 1-2x, most abba nincs semmi.Publikus helyre menj vele, amit ismersz és a barátaidnak is mond, hogy hol leszel, ha gond lenne.. Szerintem nem azzal van gond, hogy 36 évesen egyedül van, hanem inkább, hogy te vagy 21 éves, és anyukád félt még téged... Lehet a korkülönbség miatt aggódik.. meg hát ilyenek az anyák..
2016. aug. 18. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Az en elettarsam is hallott ezt azt rolam,amik nem igazak. De o nem hitt a hulye kollegainak, megismert es elettarsak vagyunk azota is. Es latja, h nem igazak a pletykak.

Ha valaki szakitott, akkor szingli. Ha vki nem az aktualis kapcdolata mellet ismerkedik, hanem becsuletes, akkor szingli.

Anyad vagy te akarsz a pasival ismerkedni?? Legyel mar onallo es merj ismerkedni.

N

2016. aug. 18. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!