Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Párommal 4 éve vagyunk együtt 36 hetes terhes vagyok ,tervezett baba volt.Albérletbe lakunk. Viszont mióta terhes lettem minden megváltozott nagyon egyedül érzem magam.Folyton bánt lelkileg és azt érzem hogy élvezi..Hozzám vágta hogy megcsalt és sokkal jobb volt a lánnyal mint velem .Én még ezt is elnézném mert annyira szeretem de folyton megaláz..Érzem hogy már nem szeret és a kicsi lánya se érdekli.Soha nem kérdezi hogy hogy van ,vizsgálatokra se kísér el. Többször itt hagytam már de pár nap múlva elkezd keresni és könyörög hogy jöjjek vissza ,megváltozik..De soha nem fog.Csak kihasználja hogy hülye vagyok és vissza jövök. A kérdésem az lenne hogy költözzek el úgy hogy többet ne jöjjek vissza? Tudom hogy egy kisbabával nem lehet ezt megcsinálni majd ..de nekem ez nagyon fáj mert szeretem.Negatív válaszolók kíméljenek

2016. máj. 25. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Eddig is ilyen volt, vagy csak a mióta terhes vagy?

Nem lehet, hogy azért ilyen, mert megijedt, mégsincs felkészülve az apaságra?

De ha ilyen, az nem jó neked sem és a kislánynak sem lesz jó!

Beszéltél vele? Leültetek megbeszélni, miért ilyen?

Nehéz ügy, de a jövőbeli lelki épség érdekében, ha nem változtat a viselkedésén, szerintem el kéne költöznöd végleg.

A "csak mert" kapcsolatoknak nincs jó vége...

2016. máj. 25. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondja azért nem foglalkozik velünk mert kimeríti a munka. De ez nem igaz..Semmit nem becsül meg bennem bármit teszek a kapcsolatunk érdekébe neki az nem jó..És ami nagyon zavar hogy iszik..mikor szabadnapos inkább piál mint hogy velünk foglalkozzon.Mióta terhes vagyok azóta változott meg. De azt mondja várja a kicsit. De én azt gondolom hogy ezt nem csak mondani kéne..Elképzelhető hogy van más nő.. De minél jobban bánt ,én mégis szeretem .pedig összetört bennem mindent
2016. máj. 25. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem foglak bántani, tudod szerintem nagyon jól, hogy egy ilyen embernek gyereket szülni, felelőtlenség.

Még most hagyd el, mert már nem fog változni... Hogy mondhat valaki ilyet, hogy megcsalt, miért nem kísér el a vizsgálatokra néha és miért nem törődik veled? Tudod miért, mert egy szemét.

Ilyenkor mindig azt szoktam tanácsolni, hogy biztos van, akihez mehetnél, aki segít. Család vagy barátok. Még egyedül is jobb. Neked kell megtenned ezt a lépést, mert később talán még nehéz lesz és majd azt veszed észre, hogy éveket pazaroltál rá az idődből és a gyereked idejéből.

2016. máj. 25. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Undorító ahogy bánik veled.Ha van lehetőség rá költözz családodhoz és őt meg felejtsd el örökre. Hát jó max tartásdíjat fizesse,ha már így alakult.
2016. máj. 25. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Eloszor is sajnalom h ez tortenik veled,aterzem.33hetes terhesen koltoztem haza a szuleimhez a kislanyommal mert a ferjem mast valasztott.Esetunkben ez egy lany volt es nem a pia/munka.De amit tanacsolni tudok,ha tudsz most lepni,ne huzd a dolgot es ne hagyd h visszakonyorogje magat.Hatarozd el magad es lepj,ha magadert nem,a kislanyodert.Az eleje bazinehez,de a.bizonytalansagnal minden jobb.Koncentralj arra h a baba vegig bennmaradjon aztan arra h legyen tejed,ergo nyugodt korulmenyek.Egy alkoholista lexarom apa mellett te ezt most nem tudod biztositani neki.Egy gyereknek az elejen eleg 1 stabil lelku szereto szulo.A tobbit az elet majd hozza.Te legyel rendben!
2016. máj. 25. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbálom elhagyni ..de a szívnek nehéz parancsolni
2016. máj. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!