Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Eddig is ilyen volt, vagy csak a mióta terhes vagy?
Nem lehet, hogy azért ilyen, mert megijedt, mégsincs felkészülve az apaságra?
De ha ilyen, az nem jó neked sem és a kislánynak sem lesz jó!
Beszéltél vele? Leültetek megbeszélni, miért ilyen?
Nehéz ügy, de a jövőbeli lelki épség érdekében, ha nem változtat a viselkedésén, szerintem el kéne költöznöd végleg.
A "csak mert" kapcsolatoknak nincs jó vége...
Nem foglak bántani, tudod szerintem nagyon jól, hogy egy ilyen embernek gyereket szülni, felelőtlenség.
Még most hagyd el, mert már nem fog változni... Hogy mondhat valaki ilyet, hogy megcsalt, miért nem kísér el a vizsgálatokra néha és miért nem törődik veled? Tudod miért, mert egy szemét.
Ilyenkor mindig azt szoktam tanácsolni, hogy biztos van, akihez mehetnél, aki segít. Család vagy barátok. Még egyedül is jobb. Neked kell megtenned ezt a lépést, mert később talán még nehéz lesz és majd azt veszed észre, hogy éveket pazaroltál rá az idődből és a gyereked idejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!