Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez mit jelent? Mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mit jelent? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tetszem neki, de nem akar kapcsolatot senkivel. Ezt mind ő mondta. Pénteken találkoztunk megint (3,5 hónapja ismerem, már nagyon sokszor találkoztunk, stb..), eléggé végig nézett sokszor, észrevette a változásokat rajtam (új haj, stb..), pár hétig nem találkoztunk most. Őszintén szólva barátság extrákkal kapcsolatban voltunk, de ez már több volt annál. Végül összevesztünk, hogy ez már több és "lelépett", de 3 hét után rám írt. Tudom, hogy megbánta, amiket tett és tudom, hogy hiányoztam neki. De ha nem akar kapcsolatot senkivel, akkor együtt alvásnál miért puszilgatott, simogatott, miért vigyáz rám, miért aggódik értem, miért ad homlok puszit, simogatja a hajam, stb stb.. (nem volt szex.) Még sosem volt egyébként barátnője, eléggé be van ijedve ettől a kapcsolatosditól. Én szeretnék vele együtt lenni, mit kéne tennem? Barátnőim szerint 100%, hogy többet érez Ő is, csak vmitől fél...

L20, F19

2016. ápr. 24. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet fél, hogy elviszed a kukacát!
2016. ápr. 24. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:

megmondta, hogy nem akar kapcsolatot ...

2 opció van: belenyugszol és barátságban lesztek,vagy pedig alkalmanként összejársz vele szexelni,mindig amikor ő akarja és egyre rosszabbul leszel.

2016. ápr. 25. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és ne ringasd magad álmokba, hogy jaj puszit ad,meg megsimogat,sőt még szex után is hozzádbújik! ez mind lópikulát se ér, mert nem akar kapcsolatot.
2016. ápr. 25. 00:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
2016. ápr. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!