Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Először is Én elég sokszor csalódtam a lányokban és ezért nem veszek észre dolgokat,
vagy nem akarom őket észre venni. Eddig mindig félreértelmeztem, bebeszéltem magamnak a
dolgokat és persze nem lett semmi belőlük. Ezért kérem segítségeteket! Tudni illik hogy félénk lány.
Kb. fél éve ismertem meg egy lányt, akivel egy helyen dolgozunk. Majdnem minden nap találkozunk.
Úgy kezdődött az egész hogy megtetszett, de felmondott a munkahelyén, kb. egy hónapja ismerjük egymást.
Ráírtam hogy nincs e kedve találkozni, meginni valamit. Nem kaptam választ!
Telt múlt az idő és rámírt kb. két hónapra rá hogy visszajön dolgozni a céghez és érdeklődött hogy
mik történtek, milyen a légkör stb. Elmondtam neki.
Azóta sokszor beszélgetünk, jól elvagyunk egymással, sokat nevet.
Egyedülálló, ezt szépen körülírta nekem. Nem beszél a pasikról.
Nem sokszor néz a szemembe pl ha velem szembe jön, hanem inkább a földre szegezi tekintetét.
Viszont ha beszélgetek vele akkor a szemembe néz. Sokszor volt hogy elpirult néhány dolgon amit
mondtam neki. Múltkor feljött a szó és mondott egy ilyet hogy ha leadja az első jelet akkor a pasinak kell kezdeményeznie.
Volt egy lány aki rám volt akaszkodva teljesen, elmeséltem neki és ő azt mondta tiltsam le és
meneküljek előle az lesz a legjobb!
Utána többször kérdezte hogy mi van azzal a lánnyal.
Volt olyan is hogy a haját csavargatta beszéd közben, hozzáért a kezemhez(nem tudom szándékosan e).
Nemrég tett egy olyan lépést hogy ha benne vagyok megihatnánk valamit. Erre azt válaszoltam hogy
még visszatérünk rá! Ugyan azt kérdezte szinte tőlem mint anno én tőle amire nem kaptam választ.
Egyszer spontán kérdezte tőlem hogy mikor volt utoljára barátnőm. Válaszoltam, ő is elmondta.
Neten nem szokott keresni, nem like-ol. (Nem azért mondom mert ez annyira számítana)
Egyszer írtam ki egy szöveget az üzenőfalamra hogy tele van a t*köm már.
Erre írt privátba hogy mi történt ?!
Múltkor fájt a hasam azt kicsit látszott rajtam hogy rosszul vagyok, erre tök ilyedt arccal kérdi
hogy rosszul vagyok e.
Jelenleg az van hogy semmi történés, nem találkoztunk már egy ideje, nem keres, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!