Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mit kéne tennem?
Egy lánnyal 4 hónapig jártam, míg eljött az a pont, hogy na akkor bemutat a szüleinek. Szépen telt a nap, a szüleinek az elején csak bemutatott és rögtön mentünk kutyát sétáltatni az erdőbe. Amikor vissza mentünk a szülei éppen zöldségeket pucoltak, leültem a társaságukba, egy szót sem szóltak hozzám, én próbálkoztam beszélgetést kezdeményezni, de az egy-két szavas válaszokon kívül semmi nem történt. Ott is aludtam, másnap reggel 8-kor keltik a lányt, hogy menjen segíteni ebédet főzni. Ki mászok az ágyból, majd megkérdeztem, hogy "tudok-e segíteni valamiben?" de az volt a válasz, hogy nem kell, így hát vissza mentem a szobába és pihentem még. Leültünk ebédelni, ott se érdeklődtek irántam, az volt a fő téma, hogy a szomszédjaik mekkora idióták (elég jó téma ahhoz, hogy véletlenül se tudjak hozzá szólni természetesen). Megebédeltünk, megkérdeztem elmosogassak-e, de arra is nemleges választ kaptam. Majd ezt követően 2 napra rá, a lány írásban szakított velem, mert a szüleinek nem tetszettem, mert nem segítettem a konyhában és nem beszélgettem velük és ebből adódóan illetlen vagyok. Ez volt egy hete. Munkatársaimtól hallottam, hogy most meg utálkozik felém, mintha én lennék az ördög maga...
És itt jön az a része, hogy a legjobb barátnőjével ma beszélgettem és kiderült, hogy a lány szerelmes belém, de a gyűlölködéssel próbálja megoldani azt a helyzetet, hogy szeret, mert így egyszerűbb neki. Most itt van két ember akik szeretik egymást és hirtelen a szülők miatt "megutál" és ezt eltudom fogadni ha így tényleg könnyebb neki, de attól én még szeretem és nem tudom elkezdeni utálni akármit is csinál.
Szóval szerintetek írjak neki (személyesen nem tudok beszélni vele, mert a munkában látom csak műszakváltáskor amikor nincs alkalmam ilyesmire), hogy szeretnék beszélni vele erről a dologról vagy inkább hagyjam békén és próbáljam elfelejteni?
Mind a ketten 20 évesek vagyunk, fiatal felnőttek akiket még azért befolyásolnak a szülők.
Hat nem tudom,de engem 20evesen egyaltalan nem befolyasoltak a szulok ilyen teren. Szerintem ha a szulok miatt van ez a gyulolkodes az nem normalis...
Inkabb maradj tavol az ilyen elmeroggyant csaladtol.
Szerintem beszélj vele 1x még a dologról, hogy ezt komolyan gondolta-e. Ha igen, akkor nyugodtan elhajthatod a halál faxára.
26/F
4. vok: lehet, a szülők nem örültek neki, csak a lány. Mit tehettél volna? Hiszen nem tudhattad, hogy a szülők - szerintem - ellenezték, hogy ott aludj. Pörgesd vissza a fejedben, hogy mondta a lány az ott alvást, hátha így beugrik, hogy történhetett? Nekem az a véleményem, hogy amíg otthon lakik, addig kéne vmi kompromisszum ezzel, azzal kapcsolatban, most az ottalvással.
Szerintem ne hagyd veszni ezt a kapcsolatot, a szülők majd megbékélnek, egyenlőre ne kerülj a szemük elé. Ha látják a lányukon, hogy jól érzi magát veled, akkor csak megenyhülnek. Lehetnének toleránsabbak, "újvilágia", ez van, el kell fogadni.
itt az a lényeg, hogy a lány igazat mond, vagy ürügyet keres.
én személyesen beszélnék vele. szervezd meg valahogy a műszakváltást.
elmondanám neki, hogy nem értem, mi történt. szerettem volna segíteni, és sehogy se jött ki a lépés.
igazából szerintem ez nem ok a szakításra még egy hét után se, ha érdekled.
Most hétfőn oda fogok hozzá menni, mert el kell intéznem ezt azt és így egy 2-3 órát az ő műszakjában leszek.
Ott megmondom neki, hogy szerintem lenne még miről beszélnünk, tehát mikor tudnánk találkozni.
Aztán ha nem kíváncsi rám így majdnem 3 hét után akkor, úgy is mindegy mit mondok neki, ha meg kíváncsi úgy is találkozik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!