Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerül barátnőt találni magamnak. Nincs bátorságom odamenni, pedig nem vagyok csúnya (a lányok szerint) mit lehetne tennem, hogy magabiztosabb legyek, és oda merjek menni a kiszemelt lányhoz? Hülyeséget ne plz. :D
A félelmeinket úgy lehet a legkönnyebben legyőzni,ha szembemegyünk velük.
Most lehet,hogy ez közhely,de valahol mégis igaz. Gondolj csak bele,hol tartana az emberiség,ha nem lenne bátorsága senkinek. Erőt kell venni magadon és megpróbálni. Ha idáig eljutottál,már jobban fogod érezni magad,még ha el is utasítanak. Mert legalább megpróbáltad,és lelkileg megkönnyebbülsz,nem lesz benned a tüske,h mi lett volna ha.
Köszönöm! :)
Az 1. kommentelőnek meg csak annyit:Mivagyok én?Buddha?Honnan a fenéből gyűjthetnék bátorságot,ha felállok a gép elől?????Vagy arra célzol,hogy meditáljak? -.-"
azért vagy nyámnyila mert nincs önbizalmad
kezdj el sportolni vagy valamit csinálni amiben jó vagy
ha van tartásod és kiállásod könnyebb dolgod lesz
El kell jutni lelkileg arra a szintre, amikor "mindegy". Sajnos elég sok csalódás/elutasítás után én is eljutottam ideáig, és elkezdett abszolúte nem érdekelni, hogy a következő nő, akivel találkozom, kiröhög, leköp vagy éppen megüt. És csodák csodája, elkezdtek tapadni rám a nők, mert laza, már-már pofátlanul flegma lettem.
A lényeg: képzeld el, ha elküld. Mi a legrosszabb, amit mondhat? Mondjuk leírok én egy verziót: "Mit akarsz te tőlem, te gyökér? Előbb smárolnék egy hullával, mint veled, te gyíkarcú. Takarodj vissza anyádba, ahonnan kibújtál." És akkor mi van? Elkönyveled, hogy OK, ő nem, és még mindig marad a világon kb. 3 milliárd másik nő. Majd a következő. Vagy az azutáni, vagy a huszadik, kit érdekel? Semmi bajod nem fog történni, és folyamatosan egyre erősebb és jobb leszel a következő alkalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!