Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt most azt jelenti, hogy nálatok egy fiú, ha jóképű, de nagy, ronda orra van, akkor már nem is vonzó és nem is kell nektek?
Figyelt kérdés
Suliban hallottam, hogy két szép lány kibeszélt és mivel jó fülem van meghallottam, hogy ezt mondták, idézem:
"Helyes fiú, de kár, hogy nagy az orra."
2012. szept. 27. 14:44
1/5 anonim válasza:
Valamit felhoztak csak, szembetűnő volt nyilván, de most ez senkit nem érdekel. Úgy tűnik helyesnek tartottak, ez a lényeg, és hogy utána milyen személyiségedet mutatod, amivel kialakul egy teljes összkép.
Nem kell a gatyába csinálni.
2/5 anonim válasza:
a jóképű magába foglalja azt, hogy nincs nagy orra :)
3/5 anonim válasza:
a füled is nagy, hogy kihallgattad őket? :D
4/5 A kérdező kommentje:
Hát az inkább közepes méretű. :D De nem az első eset, hogy a nagy orrom előtt mondják ki, hogy helyesnek tartanak, azt hiszik süket vagyok, vagy mi? :D
2012. szept. 27. 15:22
5/5 anonim válasza:
akinek nagy az orra annak nagy a ... szal engem nem zavar :D :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!