Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok mit jelent ez? 16/l
Figyelt kérdés
Augusztusban randiztam párszor egy fiúval, aztán mivel kissé konzervatív vagyok, úgy döntött, hogy nem érdeklem őt. Meg is írta, hogy talált jobbat. Eléggé keveredtek az érzelmeim, mert egyszerre lecsaptam volna, de nagyon vágytam az érintéseire! Bár kihasznált...A lány akire lecserélt, az egyik osztálytársam. Egyik nap nagyon duzzogott, meg csupa szomorú szerelmes idézetet kezdett kiírni facebookra. Pont aznap a fiú egy csomó képemet, posztomat like-olta. Ez kábé egy hete volt, azóta mindenemet like-olja. Tegnap pedig kétszer is rámírt. Azt akarta hogy aludjak nála. (Nemet mondtam). Most ez mit jelent? Nagyon jól tudom hogy átvert, de hiányzik nekem, mert kedves, cuki2012. szept. 23. 15:40
1/3 anonim válasza:
beakar próbálkozni semmi extra...
csak megdugna és veled is azt csinálná.Te is egy lány lennél aki szomorú idézeteket posztolna
inkább hagyd a francba
2/3 anonim válasza:
Nos az ilyenek után továbbra is helytálló,hogy minden tini fiú egy ratyi,a férfiak pedig csak szexre mennek...DE komolyan,hogy lehetnek ennyi idióta nő-lány a világon!?
3/3 anonim válasza:
de kajak, aki egyszer átb*szott az szerinted majd megváltozik? ez a baj, azt várjátok hogy a "rosszfiúk" majd megjavulnak
Van is egy pár jó sor Ganxstától:
"Ilyenek a nők, a szemeteket szeretik,
Izgatja őket ha a pali kib*szik
Velük, azt hiszik, megváltoztatnak,
De későn veszik észre, hogy hibáztak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!