Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint elhanyagolom. Tényleg ezt tenném?
Figyelt kérdés
Két kicsi gyerekünk van és egy épülő félben lévő egyenlőre félkész házunk. Én még a kisebbik gyerekkel vagyok GYED-en. Igyekszem mindent megcsinálni és a páromra is odafigyelni, de ezek szerint nem sikerül. Azt mondja, hogy több apróbb figyelmességet várna tőlem. Már ötletem sincs mit csinálhatnék még. Heti 2-3 alkalommal főzök neki külön olyan ételeket, amit csak ő szeret az egész családból; próbálok romantikázós estéket megszervezni, mondjuk ezt két, lassan 1 hónapja taknyos gyerekkel elég nehéz, mert 20 percenként kell valamelyiknek az orrát szívni; igyekszem vele sokat beszélgetni olyan témákról, amik érdeklik, a munkájáról. Már próbáltam meglepi üzeneteket írni neki az ebédje mellé, de kiderült, hogy észre sem vette, mint a beváltható kuponokat sem, amit a párnájára tettem (masszázs, kedvenc süti megsütése, 1 nap zavartalan számítógépezés...). Egyszerűen szemétnek nézte és kidobta őket.2012. dec. 27. 10:59
1/6 anonim válasza:
Szerintem szükség lenne az Ő álláspontjára is. Amiket csinálsz, szerintem nagyon figyelems, kedves.
2/6 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik,hogy nem hanyagolod el.Szex mennyi van? Kérdezd meg tőle,hogy ő mit ért elhanyagolás alatt,mert lehet,hogy ő pont nem ezekre vágyik.Van egy utolsó kérdésem is.Ő figyel-e rád,segít-e neked?
3/6 anonim válasza:
Kérdés, mit tart ő apró figyelmességnek. Amit nem is vesz észre, azzal ne kísérletezz, tehát ha a cetlik nem jönnek be nála, akkor hagyd a fenébe. Lehet, hogy például azt értékelné, ha este szexi fehérneműben letámadnád és hatalmasat szexelnétek. Vagy csak egyszerűen te tennél a kedvére (a páromnak pl. ez a kedvence, mondjuk meg tudom érteni :) ).
A másik dolog, hogy ha valamilyen figyelmességet teszel neki, akkor tedd egyértelművé. Például ha külön neki főzöl, akkor írj egy sms-t, valami olyasmit, amiben az áll, hogy kitalálja-e melyik kedvenc étele fő csak itt, csak most, csak neki.
Ha magától nem veszi észre a dolgokat, akkor a elgfontosabb, hogy tudatosítsd, tudatosítsd, tudatosítsd!
6/6 A kérdező kommentje:
Ő példának azt hozta fel, hogy a legutóbb vett nekem egy táblával a kedvenc csokimból (fehér Boci, évente 1-2 alkalommal eszébe jut) és én mikor vettem neki utoljára így valami apróságot, meglepetést. Bevallom nem tudom, mert a kedvenceiből mindig tartok itthon, legyen az csoki, ital vagy chips és ha meglátok egy szemrevaló kulcstartót (gyűjti őket), akkor azt is megkapja. Mondjuk én egyszer sem dörgöltem az orra alá, hogy na látod, ez most figyelmesség volt. Lehet, hogy ezt kellene tennem, mert így minden természetes neki és talán ezért nem értékeli.
2012. dec. 27. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!