Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákból lehet kapcsolat?
ezert is irtam h kozottunk baratsag extrakkal van.mivel koztunk van szex is.de a beszelgetes es a kommunikacio is nagyon jol mukodik.amugy hozza tartozok a dologhoz h en a lany barataimmal sem beszelek minden nap
van h honapokig nem
nos lesz belőle kapcsolat. az most is van... barátság extrákkal avagy szexkapcsolat. amelyik neked szimpibb.
szerény véleményem szerint, amíg nincs más, addig ép jó vagy neki, aztán pápá.
összeköltözés? és konkrétan h is volt erről szó? h egy lakásba (értsd: mindenki saját szobába), vagy egy szobába, mert nem mindegy...
a barátságról meg szerintem annyit, h ha szakítok a párommal, a barátaim az elsők akiknek elmondom.
mondjuk biztos én is a begyepesedettek közé tartozom, de én nem keverem a barátságot és a szexet. egy barátság nálam nem ér meg egy pár jó alkalmat; aki meg csak az utóbbira kell... hát azzal biztos hogy nem fogok az élet értelméről cseverészni.
Végigolvasva az egész kérdés-válasz sort ez nem barátság szerintem. Haver+szex. Jól elvagytok, vannak közös programok, jól érzitek magatokat az ágyban is, de az elmondásod alapján mélyebb lelki dolgokat nem beszéltek meg.
Nem tartom bűnnek, de ebből nem lesz rendes kapcsolat,
érezz most bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!