Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetertetek e azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetertetek e azzal, hogy telt ferfiakat a telt noknek?

Figyelt kérdés
Az egyik fat acceptences face oldalon lattam ezt a kiirast!

2016. aug. 1. 00:07
1 2 3
 21/28 Titusztitusz ***** válasza:
60%
Igen...Ugyanis kicsit mulatságos látvány lehet ha elképzelek egy 80 kilós nőn egy 50 kilós ürgét...Kész kabaré lehet egy ilyen látvány...
2016. aug. 1. 14:25
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Átlagos testalkatú vagyok, de a telt nők jönnek be.
2016. aug. 8. 21:27
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem. Én kövér nő vagyok, de leginkább átlagos testalkatú férfiakkal jártam. A férjem 2 méter és 60 kiló volt, amikor megismertem.
2016. aug. 9. 15:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Én azzal értek egyet, hogy telt nőket a telt férfiaknak, és telt nőkket a nem telt férfiaknak is. Kivéve nekem. Én beérem a vékony lányokkal, nem vagyok nagyétkű. :)
2018. ápr. 18. 08:17
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Én inkább azt mondanám, hogy az összes telt fogyjon le a saját egészsége érdekében, mert nem egészséges a szervezetnek a nagyon sok súlyfelesleget cipelnie. Rengeteg egészségkárosító hatásai vannak a kövérségnek.

Azt még hozzátenném, hogy azért legyen mindenkinek megfelelő önképe magáról. Pl. egy 100 kg ember ne álmodozzon sportos izmos, vékony párról, mert az neki nem jár, hisz nem egy súlycsoportban vannak. Ha olyat szeretne, akkor dolgozzon meg érte, mert teljesen más a két személynek az életvitele és az egészséghez való hozzáállása.

2018. jún. 22. 14:26
 26/28 anonim ***** válasza:

Én vékony nő vagyok, nem preferálok külső alapján, volt extra vékony és macis párom is.

A vékony sráccal annyival volt jobb, hogy mivel magamhoz hasonlonak éreztem, (beesett has, arccsont, stb), igy kicsit jobban éreztem az "összetartozunk"érzést, hidegben ő is orrf

2019. jan. 29. 07:22
 27/28 anonim ***** válasza:

Folyt

De hidegben ő is orrfolyos, vagy neki is mindig nő pár plusz szál a szemöldöke közt mint nekem, stb, az ilyen apro hasonloságok jobban hozzákovácsoltak.

Mig a macis pasival ilyeneket nem éreztem, de benne meg az tetszett nagyon, hogy olyan erős, oda tesz ahova akar, volt hogy véletlen ugy átkarolt szex közben hogy fájt, imádom azt is érezni, hogy "hatalma"van felettem, egy "bika" hever a lábaim "közt", aki egy legyintéssel kinyirhatna, de ehelyett kényeztet.

Szoval igazábol nálam ilyenek miatt ezért sincs preferálás, de ha muszáj lenne pl ket idegen közt választani csak kulso alapján, a vékonyat választanám, akiben magamat látom

2019. jan. 29. 07:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még annyit, én szeretem isaz ilyen ellentéteket egy sràcban, mint pl amikor egy nagy erős "állat" ugy érzem behodolt nekem, vagy amikor egy menő kemény mucho srác könnyekkel vall szerelmet mikor végre megkapott, vagy amikor a vékony srác mutatja meg mekkora csődör igazábol.

Csak külső alapján én nem is tudnék dönteni szerintem :)

2019. jan. 29. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!