Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetertetek e azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetertetek e azzal, hogy telt ferfiakat a telt noknek?

Figyelt kérdés
Az egyik fat acceptences face oldalon lattam ezt a kiirast!

2016. aug. 1. 00:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
2016. aug. 1. 02:33
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem a tarsam. Akkor is szeretett, amikor 68kg voltam. Betegség és 4 műtét után 106kg-val is szeretett. Most újra egészségesen dolgozom magamon minden nap. És jéé 90kg-san is szeret és tisztel. És ha újra 60 leszek, akkr is szeretni fog. Mert a valódi kapcsolatok nem a kilókon múlnak. Ez sokkal mélyebb kötődés.
2016. aug. 1. 08:44
 13/28 anonim ***** válasza:
23%
Nem értek egyet ... mivel vékony vagyok, de nagyon vonzanak a telt nők! :-P
2016. aug. 1. 09:25
 14/28 anonim ***** válasza:
12%

13-as

Szerencsés nő vagy. Én egész biztosan megszabadultam volna tőled, ha felszedsz 40 kilót, sőt egész biztosan nem jutottunk volna el a 40-ig.

2016. aug. 1. 09:51
 15/28 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem hülyeség, jómagam nem vagyok vékony, nem is szeretnék az lenni, bőven elég, hogy formás vagyok és tetszettem már mindenféle testalkatú férfinak, nekem is tetszett mindenféle testalkatú férfi...

Mindenkinek olyan férfit és nőt, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz!

2016. aug. 1. 09:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 15-s. Valószínű, hogy közöttünk nem lenne kapcsolat. Tényleg szerencsés vagyok. Mert ő nem lelépett, amikor beteg lettem, hanem fogta a kezem, és fogja most is. Értékelem, hogy megtaláltam a lelki társam. Ezt kívánom neked is!
2016. aug. 1. 10:13
 17/28 icu75 ***** válasza:
87%
15# nem a 13as a szerencsés,hanem a te nőd a szerencsétlen. Remélem hasonló "beállítottságú" hölgyet találsz magadhoz,aki majd kidob ha genetikai okból kopaszodsz,vagy egyéb betegség miatt,amiről tulajdonképpen nem is te tehetsz.
2016. aug. 1. 10:14
 18/28 anonim ***** válasza:

Nem. Mindenkinek olyan párt, aki bejön neki! Testalkattól függetlenül!

Ez pont olyan lenne, mintha a vékony pasikra meg kövér nőt akarnánk erőszakolni, mert az ellentétek vonzzák egymást... Ökörség.

2016. aug. 1. 11:21
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem, én szeretem a macikat :)
2016. aug. 1. 11:44
 20/28 anonim ***** válasza:

Ez így ebben a formában hülyeség. De azt meg azért nem árt tudatni a túlsúlyosakkal, hogy hiú ábrándokba ne ringassák magukat, mert a vékony emberek egy része nem fog velük leállni.

Mondjuk nekem mázlim van, túlsúlyos nőként pont a túlsúlyos férfiak a zsánereim.

2016. aug. 1. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!