Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetertetek e azzal, hogy telt ferfiakat a telt noknek?
13-as
Szerencsés nő vagy. Én egész biztosan megszabadultam volna tőled, ha felszedsz 40 kilót, sőt egész biztosan nem jutottunk volna el a 40-ig.
Szerintem hülyeség, jómagam nem vagyok vékony, nem is szeretnék az lenni, bőven elég, hogy formás vagyok és tetszettem már mindenféle testalkatú férfinak, nekem is tetszett mindenféle testalkatú férfi...
Mindenkinek olyan férfit és nőt, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz!
Nem. Mindenkinek olyan párt, aki bejön neki! Testalkattól függetlenül!
Ez pont olyan lenne, mintha a vékony pasikra meg kövér nőt akarnánk erőszakolni, mert az ellentétek vonzzák egymást... Ökörség.
Ez így ebben a formában hülyeség. De azt meg azért nem árt tudatni a túlsúlyosakkal, hogy hiú ábrándokba ne ringassák magukat, mert a vékony emberek egy része nem fog velük leállni.
Mondjuk nekem mázlim van, túlsúlyos nőként pont a túlsúlyos férfiak a zsánereim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!