Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti összejönnétek olyan fiúval/férfival, aki egyenesen megveti az alkoholt és a cigarettát? 20/F
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 17:10
41/58 anonim válasza:
Örülök, hogy végre valami értelmeset is olvashattam tőled.
42/58 anonim válasza:
Kerdezo! En sem iszok alkoholt (es orvos meg is tiltotta nekem), nem is cigizek. Az alompasi nekem olyan ember, aki nem iszik, vagy alkalmankent csak 1-2 poharral, de soha nem reszegedik le. Tehat te egy lehetnel egy alompasi nekem, viszont amellett, hogy joval idosebb vagyok nalad, ezzel az alpari stilusoddal elegge elvagtad volna magad. Remelem, a valo eletben nem igy beszelsz, vitatkozol az emberekkel. Vitakultura...
43/58 A kérdező kommentje:
Csak azzal beszélek így, aki megérdemli. Alapjáraton egy rendes ember vagyok. De ha elkezdenek szekálni, megvédem magam. Én így. Akinek nem tetszik, nem tudok mit kezdeni vele. Ilyen vagyok és kész.
2016. júl. 28. 21:01
44/58 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat szabadságot is hagy a másiknak.
Ha szeretek valakit, felőlem elszívhat egy szál cigit vagy megihat egy pohár bort, az ő döntése, nem ettől függ a kapcsolat vagy a szeretetem.
Ugyanígy, ha azt monda, hogy ő soha nem cigizik, iszik, iszik kávét vagy visel sapkát, azt is elfogadom. Nem ezek azok a dolgok, ami miatt összejövök egy fiúval.
45/58 A kérdező kommentje:
Belém mindenki rúghat, de nekem kuss a nevem? Na neeeeem!
2016. júl. 28. 21:04
46/58 A kérdező kommentje:
#44 Nem akarok belemenni, hogy miért vagyok ilyen. Ilyen nagy elvárás ez tényleg, hogy EGYÁLTALÁN NE dohányozzon és piáljon a lány? Ne takarózzatok itt az 1-2 alkalommal. Az alkoholisták is így kezdték anno, hogy csak egyet, csak még egyet...aztán meg már kisebb rosszkedv alkalmával nyúlnak az üvegért. Elnézést kérek, hogy tisztán merek élni.
2016. júl. 28. 21:22
47/58 anonim válasza:
Majd ha hajlandó leszel megmagyarázni, mivel rúgtam beléd, el fogjuk hinni, hogy egy rendes és kulturált ember vagy. Mivel azonban eddig is csak a trágárkodásra és a személyeskedésre voltál képes, elég hiteltelennek hat a védekezésed.
48/58 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy nem veszed észre magad. Én nem magyarázkodok. Így is leszívtad az energiámat ma, energiavámpírokkal nem foglakozom.
2016. júl. 28. 22:52
49/58 anonim válasza:
Azzal semmi baj ha ő megveti. Azzal már baj van, ha ezt a véleményt ráerőszakolja vagy követeli a párjától is. Amennyiben nem tartja számon, hogyha a párja nem veti meg, akkor ezzel különösebb probléma nincs.
50/58 A kérdező kommentje:
#47 Amúgy meg ha megpiszkálod a sz*rt, ne csodálkozz, hogy büdös lesz utána.
2016. júl. 29. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!