Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20L 37F Lehet ebből valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20L 37F Lehet ebből valami? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
20 éves lány nagyon érdeklődik egy 37 éves férfi iránt aki eléggé visszahúzódó és kb 25nek néz ki és őrülten szexi. Félénkek mindketten. Ebből lehet valami? Köszönöviszonyban vagyunk csak.
2016. júl. 17. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez így mennyire számít hasznos válasznak, de én 23 voltam, amikor ő 37. Sok barátom volt előtte, akik csak kisfiúknak mondhatóak ahhoz képest, amilyen ő. Sajnálom, hogy korábban nem találkoztam vele. Persze az is nagyon jó volt, hogy biztos anyagi háttere volt és háza. De nem ez volt az elsődleges szempont. Kiállt mellettem és ő volt az első akin azt éreztem, hogy nem csak a külsőmért szeret. Vele komolyan lehet beszélgetni komoly dolgokról. Most 26 vagyok és terhes az első közös babánkkal. Már nagyon várom, hogy megszülessen. :) Ő akarta már korábban, de megértette, hogy akkor még én nem álltam rá készen, ő pedig nem kényszerített semmire. Én szerencsésnek érzem magam és csak jót nevetek azokon, akik ezt ellenezték. :) Remélem nektek is összejön!
2016. júl. 17. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Juj, ezektől az egyformáktól én is falra mászom, de a férfiaktól is. Mind oldalra fésült hajú, izompólós, rövidnadrágos, sportcipős, szakállas. Nulla egyéniség.
2016. júl. 17. 22:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok a picihez előre is és jó egészséget nektek. Félek hozzá közeledni az a baj. Nem tudom, ő hogy viszonyul ehhez a korkülönbség kérdéshez.
2016. júl. 17. 22:12
 14/23 anonim ***** válasza:

Honnét tudjuk?

Próbáljátok meg aztán majd lesz valami!

De az esetek többségében hosszútávon nem működik.

2016. júl. 17. 22:23
 15/23 anonim ***** válasza:
9# vagyok. csak annyi, hogy a két t-t figyelmetlenségből hagytam le. :D
2016. júl. 17. 22:29
 16/23 A kérdező kommentje:
Visszakerestem. Oké... elfogadva a javítás. :D
2016. júl. 17. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig az idősebb pasik kellettek. Az ötös tényleg nagyon jól leírta a lényeget, viszont ez nem csak a pénzről szól. Egyszerűen más egy olyan férfival együtt lenni, aki már tudja, hogy mit akar az élettől, helyén tudja kezelni azokat a dolgokat és esetlegesen felmerülő problémákat, amik egy kapcsolat során előjöhetnek. Van tapasztalata, tudja, hogy hogyan kábítson, hogyan érjen hozzám, stb. A férjem 11 évvel idősebb nálam, és abszolút nem érződik a korkülönbség. :)
2016. júl. 17. 22:33
 18/23 A kérdező kommentje:
:) Jó az ilyen válaszokat olvasni. Köszönöm, hogy segítettetek nekem. Most kicsit bizakodóbb vagyok.
2016. júl. 17. 22:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi is így vagyunk a párommal, ahogyan ti - én 20 éves nő vagyok, ő 37 éves férfi. Egyáltalán nem érzem hátrányát a korkülönbségnek, sőt. Voltam már együtt én is másokkal, korombeliekkel, idősebbekkel is, de össze sem lehet hasonlítani azt, amit a párommal érzek a korábbi tapasztalataimmal. Ha megvan a szerelem és az igaz szeretet, ráadásul mellé még össze is illetek, akkor nem számít a kor. :)
2016. júl. 18. 00:54
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez egy jel akkor számomra! :P Köszi.
2016. júl. 18. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!