Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatod volt eddig és hány volt ebből tényleg igazán jo, boldog és hiteles? (Nem csak a lila ködös időszakban, hanem végig vagy legalábbis a kapcsolat időtartamának nagyobb részében)
2 kapcsolatom voltaz első 3hónapig tartott, hát az olxan is volt ;) nem is vettem komolyan...
A másodikban vagyok most már 12éve. És tökéletesen boldog!
A jelenlegi.
Korábban a rózsaszín köd elmúltával vagy totális kiábrándulás jött, vagy (egy hosszú kapcsolatban) fásult beletörődés, egészen addig, amíg már reménytelenül megromlott a kapcsolat.
Tanultam a korábbiakból, és úgy gondolom, hogy ezúttal már kellő önismerettel és emberismerettel választottam társat, tisztában lévén azzal, hogy milyen tulajdonságokat tudok értékelni, milyen hibákat vagyok képes tolerálni hosszú távon. Ezúttal mindketten dolgozunk a kapcsolatért, a konfliktusokat csírájában kezeljük, nem mérgesednek el.
Túl vagyunk már a kezdeti rózsaszín ködön, de a kapcsolat még mindig remekül működik, rengeteget ad mindkettőnknek. Vannak/voltak kisebb hullámvölgyek, de át tudtuk vészelni, újraépíteni a kapcsolatot, visszahozni a lángolást újra és újra.
Erre úgy érzem, meg kellett érni. Nem csak várni a boldogságot, hanem tudatosan tenni érte.
Első (és remélhetőleg utolsó) komoly kapcsolatomban vagyok, tart is már 6 éve :)
23/N
4 olyan volt, ami legalább fél évig tartott és a szememben is komoly volt.
Ebből 2 volt az, amiben őszintén jól éreztem magam az idő nagy részében.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!