Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatod volt eddig és hány volt ebből tényleg igazán jo, boldog és hiteles? (Nem csak a lila ködös időszakban, hanem végig vagy legalábbis a kapcsolat időtartamának nagyobb részében)
1 kapcsolatom volt, de sajnos nem volt jó :(
(és nem azért mert elmúlt a lila köd)
3 kapcsolatom volt, ebből 1 volt jó.
30/N
3 volt.
Az első tartott 3 évig, amolyan "tiniszerelem" volt, de csúnya vége lett. Hiába tartott ennyi ideig, most jötem rá, hogy sokszor nem is voltam boldog mellette. 2015-ben volt egy 2 hónapos, egy hónap ebből szenvedés. De érdekes, mert én ugyanúgy sírtam utána mintha évtizedekig tartott volna. (A 3 éves végénél már megkönnyebbültem, hogy vége)
Most van egy féléves kapcsolatom, igaz lila köd van még:D de jó vele. Tervezhetek, biztonságot érzek mellette. 20L
3 kapcsolatom volt eddig, az első pár hónapig tartott, és nem volt egy komoly dolog. a második kb 1,5 évig tartott, és a hossza ellenére nem volt igazán jó...még nagyon fiatal voltam, "elvoltunk" :D
a harmadik kapcsolatom egyben a mostani is, már 4 éve tart és nagyon jó :D igazából nem is emlékszem, volt-e lila ködös időszakunk..szerintem nem, mivel maga a szerelem bennem elég hosszú idő alatt alakult ki, de még most is tart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!