Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány kapcsolatod volt eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány kapcsolatod volt eddig és hány volt ebből tényleg igazán jo, boldog és hiteles? (Nem csak a lila ködös időszakban, hanem végig vagy legalábbis a kapcsolat időtartamának nagyobb részében)

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 10:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok 30N
2016. jún. 10. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Három kapcsolatom volt eddig, az első fél évig tartott, a második 5 hónapig, és most harmadik tart már egy éve. Ő az első szerelmem, ez az a kapcsolatom aminél érzem, hogy ez tényleg boldog, komoly és őszinte nem pedig csak egy "elvagyunk egymás mellett" dolog.
2016. jún. 10. 13:22
 13/19 anonim ***** válasza:
3 volt eddig, úgy értve, hogy a 3. jelenleg is tart. Az előző kettő egyből tönkrement, amint eltűnt a lila köd. A mostani párommal kb fél éve vagyunk együtt, de évek óta ismerem, emberileg régen is nagyon szerettem, és úgy hiszem, vele összeillünk, és nem lesz gond akkor se, ha elmúlik az újdonság varázsa. Aztán majd kiderül, de tényleg ígéretesnek tűnik. :)
2016. jún. 10. 13:41
 14/19 Szergej55 ***** válasza:
1-0. :D
2016. jún. 10. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:

1 kapcsolatom volt, de sajnos nem volt jó :(

(és nem azért mert elmúlt a lila köd)

2016. jún. 10. 15:14
 16/19 Titusztitusz ***** válasza:
Komoly, és hosszantartó kapcsolatom eddig csak egy volt...A nejemmel...(Viszont "komolytalan", csak szimpla szexkapcsolatom, volt számtalan...)Éshát ez az egyetlen "komoly" kapcsolatom a mai napig is jó, boldog, és hiteles...
2016. jún. 10. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:

3 kapcsolatom volt, ebből 1 volt jó.

30/N

2016. jún. 10. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:

3 volt.

Az első tartott 3 évig, amolyan "tiniszerelem" volt, de csúnya vége lett. Hiába tartott ennyi ideig, most jötem rá, hogy sokszor nem is voltam boldog mellette. 2015-ben volt egy 2 hónapos, egy hónap ebből szenvedés. De érdekes, mert én ugyanúgy sírtam utána mintha évtizedekig tartott volna. (A 3 éves végénél már megkönnyebbültem, hogy vége)

Most van egy féléves kapcsolatom, igaz lila köd van még:D de jó vele. Tervezhetek, biztonságot érzek mellette. 20L

2016. jún. 10. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:

3 kapcsolatom volt eddig, az első pár hónapig tartott, és nem volt egy komoly dolog. a második kb 1,5 évig tartott, és a hossza ellenére nem volt igazán jó...még nagyon fiatal voltam, "elvoltunk" :D

a harmadik kapcsolatom egyben a mostani is, már 4 éve tart és nagyon jó :D igazából nem is emlékszem, volt-e lila ködös időszakunk..szerintem nem, mivel maga a szerelem bennem elég hosszú idő alatt alakult ki, de még most is tart :D

2016. jún. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!