Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fognak múlni az érzéseim? (bővebben alul)
Figyelt kérdés
Mikor elkezdtem az egytemet iszonyatosan szerelmes lettem. Barátokként kezdtük, majd szép fokozatosan alakultak ki a mély és őszinte érzelmeink egymás iránt. Előtte nagyon sokat bántottak és játszottak velem, de ő visszaadta minden hitem a férfiakba! Ő A tökéletes számomra, 3 év után is annak ellenére, hogy már "vége". Ezt ecsetelhetném még nagyon sokáig, de nem tudnám kifejezni mi volt az ami köztünk volt, mert nincsenek rá szavak..Soha egy rossz szó vagy bántó megjegyzés, megcsalás egyszerűen az élet közbeszólt. Vége lett de nem a mi hiánkból. Talán ezért is érzem azt hogy ez nincs lezárva bár folytatás sem lesz..Azóta randizgattam másokkal és én mindenkinek megadtam az esélyt de csak a csalódások jönnek..Olyat mint amilyen ő volt nem találok és nem is ez a célom. Hiszek benne, hogy majd lesz ez máshogy de a tapasztalat sajnos nem nekem ad igazat. Lehet hogy soha nem fogok úgy és AZT érezni, mint vele?2016. jún. 29. 00:28
1/2 anonim válasza:
Mivel nincs két egyforma szerelem, nagy valoszinuséggel nem fogsz még egy ugyanolyant talàlni. A szép dolgok is ugyanugy mulnak, akàr a rosszak. Tehàt, ha a folytatàs ki van zàrva, raktàrozd el a szivedbe kedves emlékként, s azzal lépj tovàbb. Tudod, megadni magadnak az esélyt, hogy lehess boldog màssal is.
2/2 Nemes Zoltán válasza:
Szerintem létezik jobb meg rosszabb is nála, a kérdés hogy van e lehetőség az elég próbálkozásra.
Az élet rövid , és nem mindenki tud hetente szerelembe esni.
Szóval kinn vár a tömegben az igazi, csak kérdés hogy megtalálod e megint.
Az esély igen elhanyagolható.
De ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!