Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit rontok el, a nők csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el, a nők csak a külsőre mennek? Szinte minden nap próbálkozok csajoknál és mindig elutasítanak! Vagy többé nem akarnak találkozni velem!

Figyelt kérdés

a nők a külsőre mennek?

Nekem az arcom baloldala levan bénulva nem mozog!

Szinte minden nap megpróbálok össze jönni lányokkal, de mindig elutasítanak!

Pl: Tegnap sikerült egy csajjal elmenni sétálni beszélgettünk, próbáltam átölelni közelébe kerülni, tök sok ideig elvoltunk, de próbáltam a szemkontaktust is tartani, tényleg mindent és facbookon azt írta hogy soha nem akar talizni velem!

De egyébként mindig ez van !

pl: a munkahelyemen szerelmes lettem, probáltam öszintén közeledni, elé álltam, írtam neki szerelmes levelet is, én hiába probáltam meg, még szoba se állt velem!

Amikor az érzésemet akartam elmondani azt mondta hogy ne szóljak hozzá, én amikor köszönök neki vissza se köszönt egyszer sem!

mindegy ez a történetem!

2016. jún. 23. 14:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Ismerkedj hozzád hasonlókkal, talán több sikered lesz. Miért bénult le az arcod? Örökletes, vagy más? Ha örökletes, te is továbbörökítheted, erre gondoltál, hogy ez is benne lehet az elutasításban? Mindenki egészséges utódokat szeretne és a lehető legkisebbet szeretne kockáztatni, hogy valamilyen betegséget, rendellenességet továbbadjon az utódainak. Én például ezért nem akarok pszichésen sérült emberrel összejönni, mert a felmenőim között egyik ágon van ilyen (a másik ág egészséges ilyen szempontból), pontosan tudom, mennyire nehéz az élet egy ilyen emberrel, és bőven elég, ha én hordozom, én odafigyelek magamra, képes vagyok elkerülni a bajt, de nem akarom, hogy a másik félben is ott legyen a kockázat, csak olyan társsal van esélyem ennek a továbbörökítését minimálisra csökkenteni, akiben ez nincs benne, vagy pedig egyáltalán nem vállalok gyereket.

A nyomulás taszító, és az is, ha túlságosan gyorsan "szerelmes" leszel (ez nem valódi szerelem). Az is lehet, hogy félreérted azt, ha sajnálatból kedvesek veled. Görcsös vagy, és ez látszik, ettől a legtöbben menekülnek (férfiak is egyébként, ha a nő ilyen, képzeld magad fordított helyzetbe).

2016. jún. 23. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Tóparti trollparti.
2016. jún. 23. 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Te akarsz magadnak egy csajt. Nem megismerni akarod a másikat, hanem csajt akarsz. Erre mondják, hogy nyomulsz. Az mi, hogy próbálsz így úgy amúgy viselkedni, hátha bejön? Mintha ez egy nyereményjáték lenne. Rosszul állsz hozzá a dologhoz. Minden csaj egy emberi lény. Erre kéne rájönnöd. És igen, a külső nyilván hátrány, de ez van, még mindig jobb, mintha egy etióp kisgyereknek születtél volna. Szedd össze magad. Próbálj úgy ismerkedni, hogy az valóban ismerkedés legyen, őszinte és emberi, ne pedig egy ilyen stratégiai játék. Ennyi.
2016. jún. 23. 15:24
 14/17 anonim ***** válasza:
16%

Aki szerint ez a fiú nem egészséges, annak fogalma sincs, mi a betegség.

Nem vagyok álszent. De szerintem a lebénult arcfél az mindegy. Ne abban keresd a kudarcok okát.

2016. jún. 23. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Én inkább ahhoz a részéhez szólnék hozzá, hogy a lányban miért nem szemtől szembe volt annyi gerinc, hogy ezt elmondja? Miért facebookon? Ennyire semmibe vesszük manapság a másikat már?
2016. jún. 24. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen volt élőben a szituáció, de én pl. akkor kommunikálok problémát írásban valaki felé, ha szóban a másik fél nem hagyja.
2016. jún. 24. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem csak az a fura, hogy ha az arcod lenne a baj, a lányok el sem mennének Veled randizni.
2016. jún. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!