Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális vagyok hogy visszafog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok hogy visszafogadom és még én próbálkozok?

Figyelt kérdés

A sztori tömören:

Egy éve voltunk együtt, mikor elment egyetemre 250km-re tőlem. Ez nagyon nehéz volt nekünk és csak romlott a kapcsolatunk. Kiderítettem hogy megcsalt. Részeg volt és smárolt egy másik fiúval. Egyszer, kb 15-20 másodpercig, de nem is esett neki jól és meg is bánta, mert azonnal rájött hogy a csodálatos 1 évünket ezzel veszélybe sodorta. Ez nem most történt. Azóta romlik a kapcsolatunk, mert ő rosszul érzi magát emiatt. Én még nagyon szeretem, de az hogy mással smárolt nekem nem jött be, így pénteken szakítottam vele.

Ő a legjobb barátom is egyben. Délután szakítottunk, volt kis sírás, de megbeszéltük hogy miért történt ez. Én még ugyanúgy szeretem. Ő állítólag már csak barátként szeret és nem akarja újrakezdeni. Este már együtt söröztünk. Csak 1-1 sört ittunk. Beszélgettünk, mint barátok. Jó volt.

Szombaton unatkoztam és dolgom volt a szomszéd városban és kérdeztem tőle hogy átjönne-e utánam picit később és akk megnéznénk egy filmet a moziban. Belement. Moziztunk, horrort néztünk. Végig fogtuk egymás kezét és összebújva néztük a filmet. Amíg sétáltunk a buszhoz végig átkarolt. Az utolsó buszt lekéstük, szóval hívtunk valakit hogy vigyen haza és amíg vártunk addig ölelkeztünk mert fázott. Beszélgettünk mindenről, meg magunkról.

Haza vittek minket de csak a biciklijeinkig hazakísértem mert szinte egy helyen lakunk.

Csókolóztunk. Én vissza akarom kapni. Belement hogy újrakezdhetjük, de akkor teljesen nulláról. Most ott tartunk hogy újra meg kell hódítanom, ami bevallom kicsit tetszik, mert ez a szerelmes szenvedélyes dolog kezdett amúgy is kikopni a kapcsolatunkból.

Őszintén: Normális vagyok én, hogy visszafogadom és még udvarolok neki?

Én 19F

Ő 19L

2013. nov. 10. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nulláról kezditek, a sérelmeket is nullázzátok le, úgyh a kérdést meg se hallottam.
2013. nov. 10. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:

szánalmasnak érzem magam.

Igazából tudom hogy nekem és neki is így lenne a legjobb: ha újra összejönnénk és újra lobogna a tűz.

A barátaim viszont mind elleneznék, így nekik még el se mondtam és ő se mondja el senkinek egy darabig.

Anyukámnak se merem mondani, mert ő is azt mondta hogy ha iylet csinál akkor nem érdemel meg.

hülyének érzem magam mindenki előtt, de én nagyon akarom és igazából nem érdekel mit gondolnak...

csak

fura

2013. nov. 10. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy normális.:D A lánynak is van azért arca miután megcsalt hogy azt mondja még hódítsd is meg újra...:D Szerintem sok fiú elküldené a fenébe, pedig nekem is tetszene egy ilyen újrahódítás, de biztos nem lenne nekem képem ilyet kérni.. inkább én gürcölnék hogy újra bízzon bennem és szeressen. Ugye te nem vagy olyan hogy úgy táncolsz ahogy fütyülnek neked?
2013. nov. 10. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

neki kéne itt kapálózni, s nem neked, mindenképp, elvégre hibázott. bár ha a nulláról kezditek tényleg, akkor meg mindketten egy szinten vagytok, szóval mivel te vagy a pasi egyértelműen te hódítasz.

de mivel komplikáltabb a helyzet, érhető, hogy nem tudod nullának venni, a megtörténtet, tehát ezért kellene valami kompromisszum úgymond, de ezt neki kellene éreznie. hogy oké, hogy te hódítasz, mert fiú vagy, s elnézted ezt neki, de viszont te bocsátottál meg, s ő kapott új esélyt, ergo neki is valamelyes vissza kellene hódítania téged:D

2013. nov. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!