Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a szerelem elmúlt elég a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelem elmúlt elég a szeretet?

Figyelt kérdés
A párommal két éve vagyunk együtt de részemről már elmúlt a szerelem csak szeretet maradt.Ő viszont állandóan hangoztatja hogy mennyire szeret hogy velem képzeli a jövőt engem viszont ez frusztrál. Kérem ha tudtok tanácsot adni vagy voltatok hasonló helyzetben kérlek segítsetek!Köszönöm! 20/L

2016. jún. 5. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha két év alatt elmúlik a nagy szerelem akkor abból félő, hogy nem lesz "ásó kapa válasszon el minket."
2016. jún. 5. 22:30
 2/11 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ez nem feltétlenül jelent rosszat, ennyi idő alatt történhet már ilyen. Persze, hogy ez melyik típusú szerelem elmúlás, azt csak te tudod, de ha tényleg szereted, akkor nem kell, hogy a kapcsolatnak vége legyen.
2016. jún. 5. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Jobb szeretve lenni, mint valaki szerelmének a tárgya lenni. A szerelem túl van értékelve ahoz képest, hogy mennyi ideig tart. 29/f
2016. jún. 5. 23:09
 4/11 pörölycápa ***** válasza:

A rózsadzyn köd mindig el fog múlni egy idő után, kérés hogy ami a rózsaszín köd felszállása után marad az neked elég-e a kapcsolat folytatásához.

Én részemről nem bánom hogy az a hűdenagy lángolás elmúlt, mert akkor nehéz volt a páromon kívül másra gondolnom, zavart a mindennapokban. Továbbra is szeretjük egymást de már lenyugodtunk, ez nekem így kellemesebb. Attól hogy nincs rózsaszín köd, még nagyon szeretem a párom, és vele képzelem el a jövőt.

De azt neked kell eldönteni, hogy elég-e az a szeretet, egyáltalán tényleg szeretetet érzel-e, vagy csak megszokásból vagy vele, mert ha tényleg szeretnéd, akkor nem fusztrálna hogy ő veled képzeli el a jövőt. Vagyis, ez inkább akkor fusztráló, ha te viszont nem vele képzeled el.

2016. jún. 5. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen szeretet maradt utána. Érzel valamiféle összetartozást? Hogy nem tudnál úgy élni hogy ne legyen az életed része? A szerelem mindig elmúlik tehát majd abba a férfiba sem leszel egy idő után szerelmes aki a férjed lesz meg a gyerekeid apja. Szóval azt a kérdést tedd fel magadnak hogy annak ellenére hogy elmúlt a szerelem ez az a férfi akivel le akarod e élni az életed, Őszintén szeretnéd e ha tőle születne kisbabád és együtt öregednétek meg. Ha a válasz nem vagy bizonytalan vagy benne akkor jobb ha tovább állsz.
2016. jún. 5. 23:37
 6/11 cukilányka 0.0 ***** válasza:
Igen, elég... s ha minden és hamu, mi marad? :)
2016. jún. 5. 23:58
 7/11 cukilányka 0.0 ***** válasza:
Na jó, fáradt vagyok, a por kimaradt. Azt hiszem, nem megyek narkósnak... :D
2016. jún. 5. 23:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ahogy nagy részben látom az emberek nagy része úgy gondolja hogy elég a szeretet egy hosszú távon müködő kapcsolatba,viszont ha a másik fél tényleg szerelmes akkor neki vajon elég "csupán" a szeretet? Jobb lenne ezt megmondani neki vagy ezzel csak ártanék neki és a kapcsolatnak is? Félek attól is hogy tényleg ő lehetne akivel eltudom képzelni a jövőt csak túl korán ismerkedtünk meg és kellene még idő hogy élhessek,szórakozhassak(és itt ne egy éjszakás kalandra gondoljatok)
2016. jún. 6. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nála is el fog múlni majd idővel a szerelem. Ha nem pasizni akarsz akkor most is tudsz élni. Menj el bulizni a barátnőiddel, utazzatok együtt vagy barátokkal, nem kell magaddal vinned mindenhova. Viszont ha izgat milyen lenne más fiúval akkor tényleg jobb ha elgondolkozol a szakításon.
2016. jún. 6. 00:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nagy szerelem nem múlik el két év alatt. Annyi idősen mint te (most se vagyok sokkal idősebb), én még meg sem tapasztaltam, milyen az igazi szerelem, nem is hittem benne. Ha téged az frusztrál, hogy ő veled képzeli el a jövőt, akkor szerintem ez nem az a "szerelem átalakul szerettté" dolog, amiről a többiek beszélnek.

Ettől függetlenül még elég fiatal vagy ahhoz, hogy olyan ember mellett maradhass, akivel te nem tervezed a jövőd, csak minek? Ha ezt a kérdést a húszéves önmagam írta volna ki, akkor azt javasolnám neki, hogy keressen valakit, akivel már izgatottan várja a közös jövőt.

2016. jún. 6. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!