Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjuk egymást elengedni? Miért kínoz?
Van már lassan több mint egy éve barátom. Sajnos időközben rájöttem hogy teljesen más mindkettőnknek a hozzáállása az élethez. Folyamatosan veszekszünk mert ő lenézi azt hogy én tanulok pedig én tényleg komolyan veszem a tanulást. Több nyelven tudok és olyan érdemeket is értem el mit mások csak nagyon kevesen. Egész életemben céltudatos voltam és mindent előrelépést saját magam értem el.
Ő pedig szakmunkás nincs ezzel semmibaj mert ő rájuk is szükség van. Én sosem kértem hogy tanuljon mert tudom néha annak is vannak benne nagy kihívások ki erre elhivatott.
Ő pedig egyfolytában lenéz engem és mikor kerestem magamnak egy mondhatni hivatali munkát amiben a megtanultakat kamatoztatni tudnám azt mondta az nem munka lehurrogott. Ettől el is ment a kedvem nagyon.
Azt hiszi hogy a tudást tölcsérrel öntik a fejembe vagy nem tudom....
Végre megismerkedtem egy fiúval kivel nagyon jól eltudtam beszélgetni mindenről. Elég egyforma a gondolkodásunk. Nagyon jó volt beszélgetni vele nagyon megértett engem élettani dolgokba. Szinte közős céljaink is voltak. Végül a barátom bekavart sajnos...
Pedig mikor a másik fiúval összeismerkedtem én már mondtam neki hadújuk egymást.
Amikor bekavart kérdeztem miért tette mondta "mert szeretlek és nem akarom hogy mással légy.
Ez miért jó neki??? Ő soha de soha nem ért meg engem.
A picsogásod fele abból állt, hogy saját magadat fényezted.
De egy ki/bebaszarintott vesszőt nem használtál a mondataidban.
Ne félj használni, nem bánt.
Gyerekes vergődés, amit ide leírtál, ez a nagy büdös helyzet!
Magadnak köszönheted, hogy ebben a helyzetben vagy.. nem a srác kínoz, hanem te kínzod magad. Egy percig sem volt kötelező a barátod mellett maradni, főleg, ha ennyire nem illetek össze és ennyire nem támogat semmiben. Senki nem tart kést a torkodhoz most sem, mégis vele vagy.. Nem kell a szakításhoz az ő engedélye. De neeeem, máshoz húz a szíved, boldogtalan vagy a kapcsolatban, mégsem lépnél ki belőle az istenért sem.. Nem tudlak így sajnálni.
Nem tudom, mit kavart be, talán helyrehozható a másik sráccal, bár ha értelmes, nem fog kelleni neki ilyen akaratgyenge, befolyásolható, éretlen kislány - tök mindegy, hány éves vagy a személyiden, nem nőttél még fel.
Ideje lenne talán kezedbe venned az életed és kiállni magadért, ha a tanulásban megy (bár ilyen helyesírással, hajjaj), menjen a magánéletben is.
"nagyon megértett engem élettani dolgokba"
Jó volt vele a biosz? Vagy ezt hogy kell érteni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!