Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem tudjuk elengedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk elengedni egymást?

Figyelt kérdés
Lehet annyira szeretni valakit,hogy mindent megbocsássunk?Párommal nagyon viharos a kapcsolatunk,még sem tudunk szakítani.Nincs gyerek,nem köt össze vagyon,viszont olyan mélyen szeretjük egymást,hogy nem tudunk egymás nélkül meglenni.Megcsalásról nincs szó,de teljesen más a felfogásunk a párkapcsolatról.Ami nekem fehér,neki fekete és ebből egyikünk sem enged.Nem áll ki mellettem,gyakran hazudik jelentéktelen dolgokban is,ezért nem bízom benne.Az eszem tudja hogy már nagyon rossz irányba halad a kapcsolatunk,de a szivem nem tudja elengedni.Meddig mehet ez igy?Valaki jár hasonló cipőben?
2015. jan. 24. 04:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

ja bizony.... én 10 évig húztam.. hátha mégis.

De nem.

2015. jan. 24. 05:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt nagyvonalakban hasonló.

Tudtuk, hogy itt csak a szakítás segít, de mindig utolsó esélyekkel hitegettük egymást.

Végül úgy döntöttem, hogy leküzdöm és véget vetek ennek akkor is.

Nem sokkal később megtaláltam az igazit, és hálás vagyok magamnak. Sokkal jobb így. Hidd el, te is jól döntenél :)

2015. jan. 24. 05:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Addig mig egymast kinozatok, addig nem lesz vege, es az evek elszallnak. El kell engedni egymast, eselyt adni mindkettotoknek a boldogsaghoz.
2015. jan. 24. 06:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam, megpróbáltunk szakítani is, éltünk külön, nem ment, mindig-mindig visszamentünk egymáshoz. 9 év se-veled-se nélküled után viszont eljött az idő, hogy gyerekre vágytam, legszívesebben szakítottam volna, úgy éreztem már meg tudom lépni, de akkor jött az, hogy most akkor még ki tudja mennyi idő, amíg valakit megismerek, és gyereket is tudnék tőle vállalni... végül összeházasodtunk, és gyereket vállaltunk. Nála jobb apát nem lehet elképzelni, mégis boldogtalan vagyok. Most viszont már nincs kiút, legalábbis sérülések nélkül... Viszont nálam ez valami biológiai végzet lehetett:), mert azóta sem tudnék elképzelni más férfit, akitől gyereket tudnék vállalni. De akkor is azt mondom, ha nem vagy boldog, próbálj kiszakadni ebből a kapcsolatból, ne húzd az időt, mert úgy jársz mint én, hogy amikor észbe kapsz már késő, és később sokkal sokkal markánsabban jelentkeznek a problémák!!!
2015. jan. 24. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Ez így mehet végtelen ideig is akár.Egy lüke példa: 23 éve élek együtt egy nővel,akivel semmi közös tulajdonságunk, vagy érdeklődési körünk nincs.Tűz és víz vagyunk minden szempontból(nejem a tűz!).Nagyokat vitatkozunk-azután nagyokat szexelünk, de már a pozitúrán is vitatkozunk! Szerintem így kerek a világ,hogy nem vagyunk egyformák.xD 50/F wok.
2015. jan. 24. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 50/F ez elsülhet így is, de ti valami "harmóniát" megtaláltatok ebben a civakodásban. Amit az is bizonyít, hogy van szex! Ez a legtöbb esetben felőrli a feleket, és nemhogy pozitúrán való vitatkozás nincs, de még egy kósza baráti érintés sem...
2015. jan. 24. 09:00
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
A megszokás és kényelem tart benneteket össze. Vegyél erőt magadon, és szakíts, mert ennek semmi, de semmi értelme nincs így.
2015. jan. 24. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
50 f és még ti mondjátok hogy nem a hisztis nők kellenek nektek:D
2015. jan. 24. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom,én is ilyen házasságban vagyok 7 éve.Ráadásul nálunk még van 21 év korkülönbség is,és az ezzel kapcsolatos problémák is egyre jobban kiéleződnek.Nálunk sincs se gyerek se közös vagyon(albérletben lakunk),mégse tudunk meglenni egymás nélkül...Pedig kéne lépni,de nem megy,el nem tudok képzelni más férfit,pedig a szex is igencsak siralmas már....Nem tudom,hogyan tovább...

33/N

2015. jan. 24. 20:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Köztünk 8 év van,én vagyok az idősebb.Igen,lehet nálunk is már ez a gond!Köszi a válaszokat!
2015. jan. 25. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!