Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után lemondhatott rólam?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, aki 3évvel ezelőtt belémszeretett. Még tavaly id szerelmes volt belém. De nagyon keveset látjuk egymást, csak 3-4havonta 1x. És szerintetek lemondhatott már rólam vagy még mindig szerelmes lehet belém?2016. máj. 29. 21:42
1/7 anonim válasza:
mert ha még mindig szerelmes akkor vársz még 3 évet mire eldöntöd h te is szereted-e?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, régen nagyon fiatalok voltunk és ott volt a továbbtanulás, amit fontosabbnak tartottam. Az érzéseimet meg elfolytottam, meg nem is nagyon akartam pasit.
De már csak rá tudok gondolni. Folyamatosan ő jár a fejemben és nem tudom kiverni. Néha szoktam látni a buszmegben is, de az is nagyon ritka.
De szeretem és valahogy senki másra nem tudok úgy ránézni, mint rá. Szeretem.
Csak most arra lennék kíváncsi, hogy van e esély, hogy még ő is
2016. máj. 29. 21:54
3/7 anonim válasza:
Én remélem, hogy azóta már talált mást magának.
4/7 Kenzo Tenma válasza:
Lehet, hogy van még esélyed. Tudakold meg.
5/7 anonim válasza:
Ha van egy kis esze, már rég továbblépett.
6/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Elég sok idő el is telt és te anno vissza is utasítottad. Kezdj el vele megint haverkodni és így megtudhatnád, hogy mi az ábra vele.
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem utasítottam sohase vissza... csak nem vettem időben a jeleket, ezért nem tudott ő se lépni.
2016. máj. 30. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!