Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szeretnek ennyire belem a nok?
Valószínűleg van egy bizonyos karizmád, ami mögé nehezen tudnak nézni a nők. Egyikük sem ismert meg igazán, csak a rajongás volt meg bennük, az igazi szeretet, szerelem nem.
Ismerek egy hasonló kaliberű srácot, bár őt ez nem igazán zavarja, voltak hosszabb kapcsolatai, jelenleg 3 éve van együtt élettársával.
A kulcs ott lehet, hogy ha egy lány valóban megtetszik, nyílj meg neki, és csak akkor vágj bele egy kapcsolatba, ha úgy érzed, valóban ismer és megbízik benned.
Az illető, akit említettem a legjobb barátnőjével van együtt, akivel több, mint 10 éve ismerték egymást, így nem igazán volt zsákbamacska.
Ne haragudj, de ez nem szerelem, hanem rajongás. Ha valóban megismernének, meg tudnának bízni benned, ha olyan vagy, amilyennek a leírás alapján tűnsz. Ezek a nők nem szerelmesek beléd, hanem bálványoznak és birtokolni akarnak. Egyszerűen elvakulnak és kifordulnak magukból.
Mint említettem, ismerek egy hasonló kaliberű srácot. Együtt is voltunk, de hasonlóan reagáltam. Kifordultam magamból. Azóta haverok lettünk, jobban megismertem. Ő is engem, és azt hiszem nagyon bánja, hogy úgy alakultak a dolgaink, ahogy. De ő is megtalálta a hozzá illőt, és én is. Akivel teljesen más a kapcsolat: meghitt, teljes az összhang.
Szóval te is megtalálhatod azt, aki tényleg szeret, de jobb emberismeretre van szükséged és az sem hátrány, ha a párod is ilyen, kissé racionálisabb.
En is eredendoen feltekeny vagyok. De igyekszem legyurni. Sokat torodok a kuldommel is illetve sokat olvasok a testbeszedrol, h kerdes nelkul tudjam, h bizhatok-e az illetoben. Szepen mukodik.
Igy azt tudom tanacsolni, h olvassanak a feltekenykedo nok ilyen konyveket. Amugy meg a magyaroknal megfigyeltem, h a feltekenyseg a tobbsegre jellemzo, csak valaki titkolja.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!