Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a lúzerek szeretnek belém?
Figyelt kérdés
Például most is, itt vagyok szakmai gyakorlaton külföldön. Megtetszett az egyik kolléga, viszont van itt egy gyakornok, akinek meg én tetszek. Na ez a gyakornok és a kolléga jó barátok. A gyakornok vicces fickó, így konkrétan együtt röhögnek rajtam, mert én tetszek a gyakornoknak.
Számomra ez megalázó.
De általánosságban elmondható, hogy a lúzereknek tetszek. Miért van ez így?
2015. okt. 16. 07:48
1/8 anonim válasza:
Hasonlokat vonzod.
Bocsi ezt nem tudtam kihagyni. :-P
2/8 anonim válasza:
Mit jelent nálad a lúzer? Honnan tudod kapásból,hogy aki ismerkedne veled,vagy beléd szeretett az egy lúzer? Utolsó kérdésem: Te nem vagy az? :) Bocs, hogy kérdésre kérdéssel válaszolok, de ez az egyik legidegesítőbb dolog számomra, amikor az egyik ember le lúzerezi a másikat, pláne ha kiderül, hogy ő is csak egy lúzer. Pl. te is, a kérdésedből is kiderül, nevetnek rajtad, de semmit nem teszel,megalázónak érzed, annyi tudtál tenni,hogy kiírtál ide egy kérdést, ha "menő" csaj lennél visszavágtál volna valamivel. Ezen gondolkozz e mielőtt osztogatod a jelzőket másokra!
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj igen, már nagyon hiányzott a magyar mentalitás.
2015. okt. 16. 09:11
4/8 anonim válasza:
Magyar mentalitás? Te mondod másokra, hogy lúzer, akkor nehogy már megsajnáljunk vagy ilyesmi!
5/8 anonim válasza:
tényleg magában észre sem veszi az ember hogy aláz, csak ha alázzák.
Lúzer: nincs elég pénze, lakása, kocsija, nem keres jól, nincs jó teste - csak tiszta érzései.
Ez a magyar nőknek nem jön be! :)
6/8 anonim válasza:
A mentalitás miatt vagy lúzer. A gyakornokból is lehet egyszer valaki.
7/8 Rezi Dencia válasza:
Látom töröltetted a válaszomat. Te magad bizonyítod, hogy ki is vagy tulajdonképpen. Sajnállak. Meg a többieket is:-)
8/8 anonim válasza:
ha olyan csinos lennél és értékes akkor nem csak a számodra "bénákat" vonzanád be, hanem azokat IS, akik neked tetszenek. most nyilván egy szemét ge*ci vagyok mert nem tetszik, de ez az igazság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!