Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szerelmes lenni, de úgy érzem soha nem lesz lelkitársam, hasonló helyzetben volt már van valaki?
Figyelt kérdés
22/l2015. okt. 14. 19:42
2/7 anonim válasza:
Jó esetben a kettő együtt jár. El kéne döntened, most szerelemre vágysz, vagy csak egy lelkitársra? Titkos recept: tegyél érte. :)
3/7 anonim válasza:
Nő vagy, a környezete tele van értelmes normális férfiakkal, csak észre kellene venni őket nem pedig a bunkó macsókra nyáladzani. Akkor találsz hozzád illő társat, amikor TE AKARSZ!
4/7 anonim válasza:
Én elég hasonlóban vagyok...
21/F
5/7 anonim válasza:
Van ez így,ha sokat akar az ember.
6/7 anonim válasza:
Ó igen, voltam ilyen helyzetben. Egészen addig, amíg meg nem találtam a lelki társam, akibe szerelmes lettem. :)
A valódi társ nem terem minden bokorban, én folyton azt mondogattam magamnak, hogy már elindultak azok a folyamatok, amik miatt egymásra fogunk találni, csak türelmesnek kell lennem és ki kell várnom. (És mint utóbb kiderült, teljesen igazam volt, ugyanis események hosszú sora vezetett oda, hogy egymásra találjunk.)
7/7 anonim válasza:
A szerelemnek és a lelki társnak nincs köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!