Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy nem?
Van egy lány akivel pár hónapja több van köztünk mint barátság de szerintem kevesebb mint szerelem. (de nem vagyunk hivatalosan egy pár)
Igazából ha vele vagyok azon gondolkodom miért vagyok vele hiszen nem is azt kapom tőle amit szeretnék legalábbis eddig aranyos barátnőim voltak de ő pont az ellenkezője mindnek. Egyszerűen erős egyéniség. Van saját véleménye sőt csak az van amit ő akar és ő mond.
Ami sokszor idegesítő. De viszont ölni tudnék azokért a pillanatokért amikor főz nekem vagy "gondoskodik" rólam stb. (Ami nem vall rá ilyenkor kicsit kivételezettnek érzem magam) Szóval nagyon önfejű egyszerre kedvelem és van "hogy meg tudnám" .... inkább van amikor nem kedvelem. De ha viszont nem vagyok vele akkor nagyon hiányzik. És fogalmam sincs hogy miért. És ez idegesítő. Ez a tipikus se veled se nélküled.
Mit lehet ilyenkor tenni ?
Megbeszélni biztos nem lehet vele mert ami kicsit is érzelmes dolog akkor máris megsértődik. És meg se szólal hanem belekezd valami másba.
Mégis milyen kapcsolat ez ?
Miért jó ez neki hogy nem akar normális kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!