Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem, de ő úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, de ő úgy tűnik utál, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom (az egyetlen barátom) egy fiú, akibe másfél éve beleszerettem. Nagyon jól elvagyunk/voltunk, tavaly nyár előtt bevallottam neki, hogy szeretem, és ekkor azt mondta, hogy nőt ez nem érdekli, és 4 hónapig nem állt velem szóba. Azóta megint jóba vagyunk, de távolságtartóbb, nem beszél velem sokat, alig marad, ha el is jön. És rávesz mindig arra, hogy vegyek neki, cigit, kaját, édességet. Nyár óta depressziós lettem, és az is rátesz, hogy folyton mondja, hogy unalmas vagyok, és dagadt, azonnal menjek el venni fitneszbérletet, és hogy a hajamtól rosszabbat el se tud képzelni, és hogy elférne rajtam pár piercing, és lehet egy kis hajfesték is (nem vagyok ennyire elhanyagolva). Azelőtt mindig aggodalmasan kérdezte, hogy ugye kedvelem?, mert ő nagyon bír, azóta meg azt mondja, ha nem változatok semmin, akkor egyedül fogok meghalni, de ha változtatok, akkor minden sokkal jobb lesz. Mit tehetnék, hogy ne utáljon ennyire, hogy olyan legyen mint volt? (NEM fogom otthagyni a francba, ilyen ne is írjatok, ő az egyetlen barátom, és nagyon szeretem..sajnos túlságosan is). Neki sok barátja van akik lányok, és összejár velük mindenfélét csinálni. (igen én is lefeküdtem vele, ő volt a második..és még szűzen ismertem meg, amikor azt mondta, hogy ilyen tiszta lány ritka, és tartsam meg, amíg lehet..azóta volt egy pasim, neki is csaja...de már egyikőnknek sincs. és már 2 hónapja nem is feküdtünk le, pedig ezen a héten is kb 7x átjött..egy nap többször is. mit tehetek? bocsi, hogy kicsit zavart a téma, de a lényeget el akartam mondani, hogy tanácsokat tudjak kérni. ti mit tennétek? hogy változzak meg? hogy érhetném el hogy újra kedveljen?

2016. ápr. 2. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Vegyél neki ezt-azt, magyarul lazán kihasznál.

Mellette nem túl toleránsan adja tudtodra, a véleményét.

Néha meg is dug.

Bravó.

Teljesen hülyének néz.

Ne írjuk azt,hagyd a fenébe?

De igen.

Az ilyen kis gyökereket minél előbb le kell építeni, különben sok szomorúságot fog okozni.

2016. ápr. 3. 00:42
 2/2 anonim ***** válasza:
A leírás alapján nem barát. A barátok máshogy viselkednek. Oké, ne dobd ki, ha neked jó, hogy valaki kihasznál, leszól és szétrombolja az önbizalmadat, akkor nyugodtan, pár év múlva majd keményebb dolgokat is kérdezhetsz itt. Valszeg van jobb csaj, akivel épp lefeküdhet, majd jelzi, ha rádfanyalodik, várj türelmesen a sorodra.
2016. ápr. 3. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!