Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja van egy új barátom, de nem szeretem úgy annyira csak talán barátilag. Nem tudom mért mentem bele, de így utólag nem tűnik olyan jó döntésnek?
Talán azt hittem érdemes megpróbálni de inkább mégis kiszállnék, de viszont nem akarom megbántani és nagyon bírom. Így meg tök hülyének érezném magam, hogy megkérdeznék, hogy akkor mindek jöttem össze vele, pedig nem akarom hülyíteni! Nem tudom mit tegyek . Ti mit tennétek a helyemben?
Sürgős lenne mert nem akarom halogatni a döntésemet mert minnél később döntök hogy mit teszek annál furább lenne, mert megkérdezné hogy mért csak most szólok neki erről.. előre is köszi
hát pedig én nem látok más esélyt, és erről neked kell döntened. vagy most véget vetsz neki, vagy - és én ezt javasolnám inkább - adsz egy sanszot.
elvégre ha pár napja vagytok még nem tudhatod, hogy mi lesz belőle, milyen a srác.
nem tudom hány éves vagy, ami azért fontos, hogy mennyire akarsz komolyban gondolkozni, de nem csak a kezdeti nagy fellángolásokból lehet kitűnő kapcsolat.
"nem akarom megbántani", "nem akarom hülyíteni"
szerintem ezekkel megválaszoltad a kérdésedet. minél tovább halogatod, annál kellemetlenebb. és annál rosszabb érzés lesz neki, mert mi van, ha teljesen beléd szeret, mire te szakítasz vele? jól gondold át. és szerintem játssz nyílt lapokkal.
dobd ki ugy a lába se érje a földet ;) :D :D
na de egy kis komolyságot is belevéve, akkor mért jöttél vele össze?
Ha erre a kérdésre nem tudsz válaszolni még az sem annyira gáz. Pár napja történt. Mióta ismered amúgy? Ha nem túl rég óta akkor megértheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!