Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már szerelem ha minden nap eszembe jut a nő és gondolok rá?
Figyelt kérdés
38 F2016. máj. 12. 14:53
2/8 anonim válasza:
Én is minden nap gondolok a sörre és mégsem vagyok... várjál, de mégis. Igen ez szerelem. <3
24/l
3/8 anonim válasza:
Az én értelmezésemben nem az, ez még a vonzalom kategória.
Szerelemnek azt tekintem, amikor már elég jól ismerem a másikat (sok időt töltöttünk együtt különböző helyzetekben, ismerem a különböző szituációkban adott reakcióit, a viselkedését, a gondolkodását, az értékrendjét), tehát a VALÓS énjét szeretem, nem pedig egy ideált. És a szerelemhez nekem az is hozzá tartozik, hogy önmagamat is szeretem vele, általa, tehát azt a valakit, akit kihoz belőlem.
Nálam ez csak párkapcsolatban működik.
De van, akinek már az is szerelem, ha meglát az utcán egy számára külsőleg vonzó személyt. Nem vagyunk egyformák.
4/8 anonim válasza:
Természetesen nem. a #3-as nagyjából jól leírja.
6/8 anonim válasza:
Csak ha már ismered mondjuk 7-10 hónapja. Ismered a negatív/ pozitív oldalát is, kedveled/vonzódsz is hozzá, vannak szép/ szomorú emlékeid is, nem tudod őt hová tenni. Ha megszakad a kapcsolat, de gondolsz rá, sokáig, nem megy a felejtés, akkor igen.
7/8 anonim válasza:
3-assal nem értek egyet... csak párkapcsolatban működik. Hát nem.... a másik hibáit, gyengeségeit, szokásait, vonzó tulajdonságait,"defektjeit" 6-11 hónap alatt fel lehet térképezni egy közeli kapcsolatban. A kérdésből nem derül ki, milyen régi az ismeretség. Persze, ha meglátsz az utcán valakit, és csak rá gondolsz utána fél évig, az szexuális vonzalom, de ha fél/egy éve ismersz valakit, beszélgettél vele mélyebb szinten, és csak rá gondolsz, utána minden nap, az lehet szerelem. Hogyne lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!