Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Az is az ha nem mindig gondolok rá? Miért nem egyszerű minden?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút a neten,két évig csak neten beszéltünk,megkedveltem,sok közös van bennünk.Aztán elutaztam hozzá és nagyon jó volt együtt,majd kicsit később megint elutaztam hozzá de most lefeküdtünk.Nem mentem el,ő viszont igen.Mikor kérdezte azt mondtam hogy elmentem én is,nem akartam elvenni a kedvét,neki is és nekem is az első volt.
Sok helyen olvastam hogy később ez változhat,talán nekem is jó lesz egyszer.
De mi is a szerelem? Ha nem beszélünk,nem vagyunk együtt nem nagyon hiányzik. Ha beszélünk és együtt vagyunk akkor nagyon jó vele,sokat nevetek /nevetünk.
Próbáljam meg vele?akkor fel kell adnom mindent,munka,család és irány az ő városa.
De ha meg elküldöm lehet később bánnám. Minden ilyen bonyolult?
2016. ápr. 1. 19:07
1/2 anonim válasza:
Ha bizonytalankodsz az érzéseidben,akkor nem vagy szerelmes.Ilyen egyszerű.
2/2 A kérdező kommentje:
Jó de mi a szerelem? Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Ha mégis vele maradok akkor előbb utóbb megszeretem nem?
2016. ápr. 2. 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!