Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a hozzánk hasonlók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a hozzánk hasonlókba szoktunk szerelmesek lenni, vagy a tőlünk különbözőkbe?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 1. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a szerelem nem függ attól, hogy különbözik-e tőlünk a másik.

Pl. lehet, hogy pont az fog meg valakiben, hogy ugyanaz az érdeklődési köre, viszont lehet, hogy azért fogsz belezúgni valakibe, mert pont ellenkező a temperamentuma mint neked. A szerelem nem reális, nincs benne szabályosság, az csak jön. :)

Az már más kérdés, hogy hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolathoz szerintem kell az azonos (vagy legalábbis nagyon hasonló) értékrend.

2016. ápr. 1. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, mert valamiben a hasonlót, másban az éles ellentétemet keresem, ha valaki hasonló személyiséggel bírna mint én, ott kő kövön nem maradna. Ha valamihez értek, abban nagyon domináns vagyok, de ha éppen lövésem sincs hozzá, akkor olyan partner kell mellém ,aki abban viszont nagyon domináns és határozott.

Nagyon nehezen találtam ilyen karakterű Nőt, de sikerült!!!

38F

2016. ápr. 1. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy a lányok hasonló párt választanak, mint az apukájuk. Szóval, ha az apukájuk magas, ők a magasabb férfiakat vonzóbbnak tartják, ha az apja kopasz, a párja is jó eséllyel kopasz, mert ő úgy nőtt fel és nem zavarja, sőt. Mivel a lányok az apukájukra felnéznek, egyfajta példaként tekintenek rá, ezért gyakori a hasonlóság az apuka és a párja között.

Természetesen, ez nem feltétlenül igaz, csak van benne némi igazság.

2016. ápr. 1. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Végül egymás képére formáljuk magunkat. Stílusra ellentéteseket szeretünk meg. Én pl. gátlásos vagyok, ő nyitott, én halk vagyok ő hangos, ő lassú mozgású én "gyalogkakukk" vagyok, de gondolkodásban egymásra hangolódunk végül, megváltoztatjuk egymást. Pl. Ő laza, bevállalós, most már engem is azzá tesz, én lelkizős vagyok, már ő is érzelmes.stb.
2016. ápr. 1. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Hasonló értékrend, egyező pontok alapján kedveltem meg a párom, de vannak olyan tőlem eltérő pozitív tulajdonságai is, amik miatt felnézek rá.

A negatív tulajdonságokba kétlem, hogy bele lehet szerelmesedni, maximum, ha már megvan a szerelem, akkor cukinak lehet tartani a horkolást is akár.

Az apámra meg semennyire nem hasonlít semmiben, szerencsére. :D

2016. ápr. 1. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Én magamon úgy vettem észre, hogy az ilyen "bejön nekem" meg "azta" típusú pasik, akik így megfognak kb. 2 napra, azok között több olyan van, aki különbözik tőlem, mert jaj, izgalmasak. De közben meg akit tényleg nagyon tudok szeretni szerelemmel, mélyen, az meg nagyon hasonlít hozzám sok téren. Persze nem vagyunk egyformák.
2016. ápr. 1. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
a gyakorlat azt mutatja,hogy a nagyon is hasonlókat vonzzuk nem pedig az ellentéteket.
2016. ápr. 1. 14:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, mindenkinek más a véleménye, tapasztalata...
2016. ápr. 1. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőbe beleszerethetünk, de csak akkor lesz jó a kapcsolat ha hozzánk hasonló a másik. :) Ez tény. Az ellentétek ebben az esetben nem vonzzák egymást. Csak állandó veszekedés lenne. Tapasztalat. :)
2016. ápr. 1. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ízlésben, hobbiban, világnézetben közös és hasonló, viselkedésben lehet különböző, pl én hirtelen haragú, ő nyugodt, így taníthat nekem egy kis visszafogottságot :D
2016. ápr. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!