Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megtudnád, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád, hogy valaki szerelmes beléd, gondolnád azt, hogy jó esély van rá, hogy te is szeretnéd, ha megismernéd?

Figyelt kérdés
Vagy nem? Mivel ugye gyakran előfordul, hogy a szerelem, szimpátia kölcsönös.

2016. ápr. 1. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Gyakran előfordul, hogy a szerelem kölcsönös, mintahogy az is, hogy a szerelem csak egyirányú, és mint ahogy az is, hogy semmit nem érez egymás iránt a két ember.

Tehát ez semmit nem jelent.

A kérdés az, hogy megismerném e azt aki szerelmes belém, csak azért hogy hátha én is az leszek és összejövünk?

Alapból nem tudom felfogni azt a szitut, hogy valaki úgy szerelmes belém (tényleg szerelmes), hogy nem ismerjük egymást. Tehát itt megbukott a dolog.

Ha lecsökkentjük a szerelmet tetszésre, akkor pedig megsúgom, hogy az összes párkapcsolat így alakul ki. Az egyik félnek tetszik a másik, elkezd közeledni és a másik ha úgy érzi, akkor felveszi a fonalat.

Mi most a kérdés tehát?

2016. ápr. 1. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
szép is lenne,ha ilyen simán menne minden:)
2016. ápr. 1. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Az, amit kérdeztem. Csak, hogy gondolnád-e, eszedbe jutna-e ez. Arról van szó, hogy mi ismerjük egymást, csak amikor beszéltünk, elbénáztam, és ezért valószínűleg még nem tetszem neki. De ő nagyon tetszett nekem.
2016. ápr. 1. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Csupán az alapján, hogy ő szerelmes belém, még nem gondolnám, hogy viszonzott lesz.

Volt már pár ilyen hódolóm, akik annyira el voltak ájulva 1 találka után, hogy a megkérdezésem nélkül kiírták FB-re, hogy kapcsolatban vannak (állítólag velem). Na róluk egyértelműen tudtam, hogy teljességgel kizárt.

2016. ápr. 1. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:

én akarnám tudni, ha valaki szerelmes belém és örülnék, ha viszonozni is tudnám. de ha nem így van, akkor az mindig kellemetlen helyzet, aminek már kevésbé örülnék.

ha pedig valaki úgy áll elő a szerelmi vallomásával, hogy előtte nem is ismertük egymást, azt mindenképpen gyanakvással, fenntartásokkal kezelném, mert jó eséllyel nem a valós tulajdonságaim alapján szeret, hanem azok alapján a dolgok alapján, amit ő elképzel és csak gondol rólam, miközben én lehet, hogy teljesen másmilyen vagyok. ez pedig ritkán jó alap egy kapcsolathoz. főleg, ha menet közben a másiknak nem sikerül megbarátkoznia a valósággal.

2016. ápr. 1. 15:36
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Mármint nem értem mire irányul a kérdés? Randiznék-e valakivel, ha megtudnám, hogy szerelmes belém? Abszolút nem. Az ő érzelmeihez nekem semmi közöm, és pláne nem fogok csak azért randizni valakivel, akivel amúgy semmi tervem nem volt, mert megtudtam, hogy szeret engem. Több ismerősöm is mondta már, hogy elkezdett máshogy érezni irányomban és tök kellemetlen volt, de az sosem fordult meg a fejemben, hogy csak ezért adjak neki egy esélyt. Ez nem jótékonysági bál. Arról nem beszélve, hogy ha mégis randiznék ilyennel, én hihetetlenül frusztráltnak érezném magam és úgy érezném, nyomás van rajtam, hogy nekem mielőbb ezt viszonozni kell. Nem kell. Így inkább hagyom is a francba.
2016. ápr. 1. 21:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak annyi közöd van más érzéseihez, hogy gyakran előfordul, hogy az érzés kölcsönös. Ezek szerint erre te nem gondolsz. Ezért nem csoda, hogy nem is adnál neki esélyt. És természetesen nem ismered eléggé az illetőt, ez a kérdésből is következik.
2016. ápr. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!