Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok sosem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam, van még esély?
Egyszerűen azt érzem sosem leszek szerelmes,sosem éltem párkapcsolatban. Időnként jó lenne ha lenne vki mellettem,de van mikor jobb szeretek teljesen egyedül lenni.
Ismerkedek,nyitott vagyok. Randizni is randizgatok. De egyszerűen egy férfi sem mozgatott meg.
El vagyok keseredve,hogy én sose fogom a szerelmet átélni :(
23/L
nekem se volt, de én még a randiig sem jutok el. Érdekes módon képcsere után eltűnik a másik fél.
27F
Nem tudom, kislány, de én kezdem magam egyre jobban leinni, oszt húzni kéne a házibuliba, meg össze kéne szedni a havert a nappaliból, mert az is békarmolt rendesen.
Ha nem szedsz fel senkit ma este, írj oszt megadom a haverom számát, vasárnapra csak kijózanodik, és pont szingli.
Olyan negatív vagy, hogy hozzád egyetlen egy épp eszű pozitív srác sem fog oda menni.
Itt picsogsz, ahelyett, hogy buliznál.
Az, hogy ha már egy pasi sem mozgat meg téged, az a te bajod, ha nem találsz bennük semmit.
De ne aggódj, gondolom azért írtad itt ki, hogy ezer számra kapj levelet.
Hisz a problémádra egyedül csak te tudsz válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!