Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 23 éves vagyok sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok sosem volt párkapcsolatom és szerelmes sem voltam, van még esély?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt érzem sosem leszek szerelmes,sosem éltem párkapcsolatban. Időnként jó lenne ha lenne vki mellettem,de van mikor jobb szeretek teljesen egyedül lenni.

Ismerkedek,nyitott vagyok. Randizni is randizgatok. De egyszerűen egy férfi sem mozgatott meg.

El vagyok keseredve,hogy én sose fogom a szerelmet átélni :(

23/L

2015. dec. 31. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy akkor nem vagy kövér :)

Szóval ez a probléma kilőve :)

2015. dec. 31. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Esélyed hogyne lenne! :D Ha már itt tartunk én is szívesen megismernélek. ;) Persze gondolom te se ismerkedsz neten, mert most, ahogy látom ez itt a nagy tendencia.

Amúgy milyen férfit keresel? Mik az elvárásaid? Mi mozgat meg téged egy férfiban?

23F

2015. dec. 31. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!