Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolok még mindig Rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok még mindig Rá?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve annak, hogy szakított. Nem sokat voltunk együtt, alig 1 hónapot, mégis imádtam vele lenni, beszélgetni stb.

Kb egyik napról a másikra jött a szakítás, villámcsapásként, és az addig majdnem napi szintű beszélgetések teljesen elmaradtak, épphogy köszönünk egymásnak az utcán (ritkán futunk össze, szerencsére).

Én úgy gondolom, hogy lerendeztem magamban a dolgot, és túl vagyok rajta. De mindennap rá gondolok. Egy-egy mosolyára, vagy a nevetésére, mondataira....

Nem vagyok már szerelmes belé, nem hiányzik, de állandóan rá gondolok. Miért? El fog múlni? Lehet, hogy mégsem vagyok túl rajta teljesen?

2016. jan. 2. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Van amikor elmulik magatol, van amikor nem. Ha fel eve minden nap gondolsz ra az mar gyanus egy 1 honapos kapcsolatnal. A volt baratodon valoszinuleg tul vagy, azon hogy szakitottak veled, valoszinuleg nem vagy tul.
2016. jan. 2. 13:04
 2/5 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...A jelek szerint "még mindig nem vagy túl az illetőn teljesen"...És amíg nem leszel túl az illetőn TELJESEN, addig ez az állapot nagyon nemis fog szerintem változni...
2016. jan. 2. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
nem vagy rajta teljesen tul. biztos el fog mulni, ha talasz mast!:)
2016. jan. 2. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
azért gondolsz ennyit rá, mert nem vagy túl rajta. találj egy hobbit, foglalkozz a munkáddal, tanulj, sportolj, tereld el a gondolataidat róla és keress másik párt, akivel foglalkozhatsz, egy idő után nem fog eszedbe jutni.
2016. jan. 2. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem vagy rajta teljesen túl. Biztos el fog múlni, ha találsz mást!"

És ha 2 évig nem talál mást, akkor addig minden nap rá fog gondolni?

2023. máj. 6. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!