Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy ezt nem lehet ennyire leegyszerűsíteni, de ha nagyon vágyok valakire (szexuálisan egy konkrét személyre gondolok) akkor az szerelem vagy csak vágy? 19/L
Figyelt kérdés
Senki mással nem tudnám megtenni csak vele. Még soha nem volt kapcsolatom :D2015. nov. 7. 20:16
1/9 anonim válasza:
Csak bebeszéled magadnak, hogy kívánod. Fogadjunk, hogy még nem is beszéltélk vele egy szót sem, amolyan pókhálós nundzsijú plátói szerelmes vagy.
3/9 anonim válasza:
Igazából az erős szexuális vágy a szerelemhez tartozik.
Ha úgy érzed csak vele tudnád megtenni akkor már nem "csak" vágy.
4/9 anonim válasza:
Ha csak szexuális értelemben vágysz rá, akkor az sima egyszerű vágy.
Ha nem csak és kizárólag szexről fantáziálgatsz vele, hanem arról is, hogy vajon milyen érzés lehet vele kézen fogva sétálni az utcán, fagyizni, egymás felé futni egy virágos mezőn, lassítva és ugrálva, mint a filmekben, akkor az már inkább szerelem lesz.
5/9 anonim válasza:
ez csak vágy! a szerelem nem itt keződdik.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából egész nyáron együtt dolgoztunk (tehát nem plátói). Igazából nem a legjóképübb férfi azt én is látom, de van benne valami, a személyiségében, amivel kikészít. Köszi a válaszokat, de igazából gőzöm nincs hogy minek írtam ki ide :)) ezt végülis csak én tudhatom. Előbb utóbb úgyis kiderül nem? Azért kösz mindent.
2015. nov. 8. 09:30
7/9 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek, hogy megbántom őt, mert azt tudom, hogy ő őszintén szeret. Ez látszik rajta (nem csak bebeszélem magamnak). Nem akarom átverni. Csak hát nem tudom mit érzek. Az is lehet, hogy ennek még idő kell.
2015. nov. 8. 09:34
8/9 A kérdező kommentje:
Na még annyit, hogy amikor felhív és meghallom a hangját egy pillanatra megszűnik minden. Aztán miután leteszi még egy negyed óráig kómás állapotba vagyok és csak mosolygok és nagyon ver a szívem. Ha ez nem szerelem akkor mi?
2015. nov. 8. 09:38
9/9 anonim válasza:
szerelem, szerelem, szerelem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!