Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most ez szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most ez szerelem? Vagy vágy? Vagy mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van barátom 3 éve lassan, de az utóbbi időben nagyon sok fájdalmat okozott nekem, de szeretem, ezért kapott még egy esélyt. Viszont mostanában egy csoporttársammal az egyetemen valami van, de nem tudom, hogy ez most szerelem-e. Sokszor piszkál, de csak úgy viccelődve, sokat nevetünk együtt. Valahogy mindig egymás mellé keveredünk, sokszor beszélget velem. Szoktam neki segíteni az iskolában is, és azt veszem észre, hogy sokszor gondolok rá, és megmosolyogtat. Van hogy azt veszem észre, már várom, hogy megint találkozzunk. Eleinte mikor elkezdett engem piszkálni még úgy éreztem utál, de a többi fiú a csoportból mondta, hogy nagyon kedvel engem a srác... Idegesít ez a dolog, mert tényleg szeretem a barátom, és mostanában nagyon sokat tesz azért, hogy elfelejtsem azokat a dolgokat, amivel megbántott. Sosem csalnám meg... Arra gondoltam azért érzem magam a csoporttársammal olyan jól, mert volt ez a kisebb veszekedés... Vagy szerelmes lennék? :/

2015. nov. 7. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a barátod nagyon megbántott van benned egy csalódottság érzés, és lehet ez olyan mély, hogy talán maganak sem vallod még be de valami elmúlt, ezért vagy nyitott más fiúra is. Vagy csak a lelkednek tesz jót, hogy mástól is kapsz figyelmet. Szerintem várj még ezzel. Ha szerelem lenne azt tudnád. :) Az elmondottak alapján nagyon szimpatizálsz a sráccal. Sodrodj egy kicsit a történésekkel, és akkor ki fog derülni, hogy fellángolás vagy szerelem. :))
2015. nov. 7. 12:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz sajnos, hogy az, amit a barátom tett valamit megtört bennem :( Köszi a választ!!!
2015. nov. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!