Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek a következő üzenetnek pasiként? Sok puszi mindenhova, sokat gondolok Rád! :* :* Szeretlek <3 Csók.
Figyelt kérdés
Vagy túl sok ez egy pasinak?2015. dec. 18. 11:28
1/19 anonim válasza:
Én már kaptam ilyet pasiként szerintem többen vagyunk így! :D Jó volt!
2/19 anonim válasza:
Ezt az igazán kreatív és egyedi szöveget érdekes módon elég sok csaj használja...
3/19 A kérdező kommentje:
Én nem akartam kreatív lenni, csak őszinte.
2015. dec. 18. 11:59
4/19 anonim válasza:
Én örültem neki amikor ilyet kaptam.Most először mondanád neki,hogy szereted?
5/19 A kérdező kommentje:
Igen, most először. Nem ismerjük egymást olyan régen. Pár hónap. Tegnap este írtam, látta, de nem válaszolt rá, kicsit meglepett, mert a talikon nem ezt "láttam". Mármint, hogy hidegen hagyják a gondolataim.
2015. dec. 18. 12:19
6/19 anonim válasza:
Hát ez baj.Nem akarlak elkeseríteni,de ez egy nagy jelentőségű üzenet volt.Ha kedvezően fogadta volna akkor azonnal reagál volna rá.Ha megkésve viszonozza is az már nem biztos,hogy őszinte lesz.
7/19 A kérdező kommentje:
Élőben már mondta, hogy szeret, de ki tudja, lehet az sem volt őszinte....
2015. dec. 18. 12:34
8/19 A kérdező kommentje:
Viszont én még nem mondta, lehet kár volt mondani.
2015. dec. 18. 12:34
9/19 anonim válasza:
Mondani lehet bármit ha az ellenkezőjét mutatja.:/
Lehet közben más is van a képben melletted.
10/19 anonim válasza:
Istenem, most szegény csaj agyába beleültettétek ezt a hülyeséget, hogy baj van. Amikor még igazából semmit se lehet tudni. Nem mindenki a neten éli az életét 100%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!