Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek a következő üzenetnek pasiként? Sok puszi mindenhova, sokat gondolok Rád! :* :* Szeretlek <3 Csók.
Figyelt kérdés
Vagy túl sok ez egy pasinak?2015. dec. 18. 11:28
11/19 A kérdező kommentje:
nem kell ennyire negatívnak lenni...és mindig a legrosszabbra gondolni. sztm nincs màsik nő
2015. dec. 18. 12:55
12/19 anonim válasza:
Bocs, de szerintem elég béna, hogy neten küldted el neki először, hogy "szeretlek".
Sanda gyanúm, hogy inkább a tini párkapcsolatokhoz kellett volna kiírnod a kérdést.
13/19 A kérdező kommentje:
neten? én nem neten küldtem, viberen
2015. dec. 18. 13:33
16/19 A kérdező kommentje:
ffi 28 no 32
2015. dec. 18. 15:00
17/19 anonim válasza:
Nekem sok! Van olyan helyzet, hogy egy ":)" hangulatjel is bőven elég. Nem kell szétflame-elni a messengert több ezer hangulatjellel.
18/19 anonim válasza:
Nem neten küldte, hanem viberen XD
Én jobban szeretem, ha azt írja, hogy puszi oda lentre
19/19 rrrrrreennnnn válasza:
32 éves nő vagy? Ahhoz.képest hjajj de buta.Persze,tudom,aljas szemét vagyok xd
De most ne màr!!! Először nem élőben kellene mondani a "szeretlek" szòt? Ennek azért jelentősége van. Nem azt írad meg neki,hogy màkostészta lesz az ebéd.
Meg mi màr ez a milliò hangulatjel? Ez még a tini kiscsajoknak is becsületére vàlna.
Vannak bajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!