Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Folyton puszilgatom,folyton en pedig jol esne ha olelne tobbet,lehet szeretethianyos us vagyok,alltalaba en bujok hozza.O is szokott csak elvete.ma is itt volt nalam ket eve ismerem.Amugy nincs onbizalmam,de lehetbek jobb csaj is.Ma allandoan en puszilgatam,jol esne ha o is ugyan ugy olelne engem,csak tole varom a szeretet,szeretem jo lenne ha eszre venne mien lany is vok valojaba,szeretnem ha en is ertekes no lennek es szeretne ilyen magam falyta mas lanyokat,azert vagyok nas mert mas vahyok a mai lanyoknal.Ma is en puszilom olelem,es o csak fekszik mind egy darab fa.Jo lenne ha bem csak sexre gajtana es csinalnank valami hasnisat is .Jo vele az is de hianyolom a szeretett,az olelest.a torodest.Ma mondta h most unatkozik egy kicsit melletem.De ez rosszul esik ne unatkozon mar velem senki elvezze a tarsasagom,jo lenbe vele beszelgetni jo hosszan .de mostanaba csak levagyok szidva mindenert vant,hogy en vagyok a hibas,mindenert tudja a kuslanykirom is muen szornyu volt egy reszet.A felnottkoromva is akit ismertem a fiukat azok us kihasznaltak.Nem tudom o akube eddig a legjobban megbiznek mert o bant,aki megse erdemelne csak szeretetre vagyom,mert jell veszekedni.Mert nem lehetunk boldogok.Mert nem ert neg,nert is viselkedik igy mert nekem mondja h en haszbaltam ki,jo hobaztam volt h valamit elkovettem lehet h kihaszbaltam,de mert hozza fel aki masok meg agyra fore kihasznaljak parjukat,mert pont engem bant,mert fontosabb a hiusaga ilyen miatt mint hogy szeretne?

2015. okt. 14. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Azta jó mindenit neki, az iskolában mi a büdös francot tanultál, mert írni azt biztos nem... Te vagy az albán pasis lány? Nagyon hasonlít a stílusotok.

Azért vagy más mert más vagy??

Na az jó.

Nem atól leszel értékes ha szeret vmi nyeletlen pasas/nő.

Szedd össze magad, nem tudom mivel bánt aki miatt nyavajogsz de rakd ki ha bánt, ne tűrjed, hogy bántson se ő se más, kész, probléma megoldva.

2015. okt. 14. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
bocs,de nem bírtam elolvasni :/
2015. okt. 14. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy az lehet a baj, hogy nagyon ragaszkodsz, kell egy kis teret hagyni a pasiknak, nem lógni rajtuk. De mint mondtam, ha bánt el kell küldeni a fenébe s találni mást.
2015. okt. 14. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!